2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
r爆頭 點解可以咁多人問d垃圾問題
呢度既人係咪咁撚廢

打入境search, 有d高質小小既post
呢個除左有朗尼,其餘8-9成都係入group reply

本身唔想益cdrom
入左grp先驚覺一地都係cd rom 仲未計問垃圾問題既人

呢啲post同鄉土一撚樣 好地地又開group玩小圈子 去到vetting開都未遲

有grp準練習方便啲
但班畜生為拎料唔出聲

我覺得伸手黨比CD-ROM 可恥

伸完手變返cd rom
Training唔會分phase
每星期都要讀書 步操 fitness
再加一堆好撚濕鳩既罰
r爆頭 點解可以咁多人問d垃圾問題
呢度既人係咪咁撚廢

打入境search, 有d高質小小既post
呢個除左有朗尼,其餘8-9成都係入group reply

本身唔想益cdrom
入左grp先驚覺一地都係cd rom 仲未計問垃圾問題既人

呢啲post同鄉土一撚樣 好地地又開group玩小圈子 去到vetting開都未遲

有grp準練習方便啲
但班畜生為拎料唔出聲

我覺得伸手黨比CD-ROM 可恥

好嚴格

唔係要求有幾高,但可唔可以唔再問無報cre得唔得
同考既曰期,內容
再加一堆好撚濕鳩既罰

罰d咩

絲打係咪唔係幾熟自己既優缺點??其實有時我連in其它一般工都會有咁既情況,都係會比人駁,好似打乒乓波咁

其實係
自從fail咗之後都不停諗自己有咩不足同問題想改善下 唔係淨只為考IO

你有左上次做warm-up,今次機會應該大好多

仲有運氣

方唔方便請教你咩major

酒店

間接起左你底

巴打唔好亂嚟

其實係
自從fail咗之後都不停諗自己有咩不足同問題想改善下 唔係淨只為考IO

仲有運氣

酒店

間接起左你底

巴打唔好亂嚟

我都係讀酒店 但係今年grad 打算考io
有冇得講下first in 會點考? 演講?group in?
有冇得講下first in 會點考? 演講?group in?

impromptu talk & gp discussion
想入gp, plz add mikechow123

其實係

仲有運氣

酒店

間接起左你底

巴打唔好亂嚟

我都係讀酒店 但係今年grad 打算考io

酒店前景黯淡?
各位巴打

有得揀你地會做文職officer (e.g. EO)
定係紀律部隊officer?
各位巴打

唔駛輪更好好多
各位巴打

eo既工作性質唔太岩我
想入group
TG: josh787
唔該晒
再加一堆好撚濕鳩既罰

最近出班?
朗尼把打話workload大,咁洗唔洗OT?
朗尼把打話workload大,咁洗唔洗OT?

睇返邊
某啲office O到7彩
各位係咪都報左名拿??
強post留名
抉擇緊考律師牌好定係考紀律部隊好
強post留名

報左先再諗
強post留名

報左先再諗

上個月報左icac,屌成4-5000個人爭20個位
強post留名

報左先再諗

上個月報左icac,屌成4-5000個人爭20個位

巴打係任何紀律部隊都要??
強post留名

一定律師
時間靈活好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞