2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
唔突出啲唔係諗住大sir會係一萬個人入面揀你入下嘛
唔突出啲唔係諗住大sir會係一萬個人入面揀你入下嘛

想引d人aggressive?😏
想問下SITUP係要兩邊膊頭都掂到地先叫一下?
定係雞翼位掂到都計?
其實成個考試都係彩數
你做得幾好 個官唔撚buy你 都係哂9氣
聽天由命啦 命裡有時終須有
定係雞翼位掂到都計?

睇你運氣,碰到咩考官
想問我3月31 applied officer 同助理,但乜野回音都無 係咪正常
想問我3月31 applied officer 同助理,但乜野回音都無 係咪正常

三月二 officer 已經dead 左

三月二 officer 已經dead 左

有無巴絲今朝考
定係雞翼位掂到都計?

有人捉得好嚴,掂哂包無衰
其實成個考試都係彩數
你做得幾好 個官唔撚buy你 都係哂9氣
聽天由命啦 命裡有時終須有

如果你說服唔到大Sir buy 你個idea,點解你覺得做得好?
驚左體能好耐 點撚知咁易 4個4分1個5分 5分仲要係跳遠 練都無練過 第一次正式跳
有無巴絲今朝考

驚左體能好耐 點撚知咁易 4個4分1個5分 5分仲要係跳遠 練都無練過 第一次正式跳

蹲撐無foul?
有無人仲未收到Email
我Deadline前一日先報

蹲撐無foul?

講起就笑,我又係無練過呢樣,事前勁撚驚,聽人講又話穩陣啲拎一分,其他追,搞到我勁撚驚
點知出黎淨係 foul 一下,就係foul 果一下搞到5分唔到
事前係勁撚驚肥 FT, 做完 sit up 即刻定晒
2月27號報仲未收到interview email...
有無人26號報仲未收到email?
有無人26號報仲未收到email?

其實點玩法。隨機分先後?
其實日日問煩唔煩
人地都話21號收唔到就打去
想早d收email唔識早d報
其實日日問煩唔煩

認同
官網寫得好清楚
距離21號有排 日日係到話收唔到收唔到
上黎講完就會收到?
其實日日問煩唔煩

想睇下佢email派到幾多號都唔得
鬼唔撚知21號收唔到就打去咩
再者,從來無話話想早d收到email 唔好自己幻想d assumption出黎啦

蹲撐無foul?

講起就笑,我又係無練過呢樣,事前勁撚驚,聽人講又話穩陣啲拎一分,其他追,搞到我勁撚驚
點知出黎淨係 foul 一下,就係foul 果一下搞到5分唔到
事前係勁撚驚肥 FT, 做完 sit up 即刻定晒

我乜都無操過都23分啦,所以唔明點解有人fail
我180磅肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞