2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
我想問呢 體能test嗰日會唔會帶suit 換
定casual wear就算?
收到email了 4月5 體能test

巴打Last name 咩字頭?
想知係咪跟字頭排次序

中間位

想知係咪跟字頭排次序

中間位

你第一日Apply?

我考嗰次大部分人casual wear

一定要著
唔著實fail

一定要著
唔著實fail

我都好想入
tg: extinct123

求加,唔該
仲未收到email

想知係咪跟字頭排次序

中間位

跟candidate number, 即係跟報既次序

如果我係郵寄申請咪唔知no.
group it 同fitness 有咩好報班
係咪有tg group
求link
有無人未收到email????

未喎

未喎

我地會唔會比人foul左啦

未喎

我地會唔會比人foul左啦

都係17號報?
我阿哥做緊入境事務處嘅督察 做左幾年啦

對我自己個申請有無好處?

入境有督察咩
4月6考

巴打第一日就報?

我2月17號報 但冇操過 祼考算

巴打如果有運動開嘅輕鬆過啦

有做開運動
應該無問題
但未收到email
有無巴打都收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞