2017 入境事務主任 集中討論

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
求add入group thanks a lot

https://t.me/Jchan
求入grp
Tg: lihkgson2017
Please add

tg: lea0009
telegram: lungsiusum
id
kwann0902
Tg: sysys1
之前有份工做左3個月,,到底申唔申報好,佢地會唔會有方法查到??

唔好對正苦講大話查到black list

明白,,唔該哂ching

想問下其實乜情況下既工唔洗報
試過番某機構pt, 番左2日覺得好唔岩自己, quit左

呢d短過一星期既extreme case仲報唔報?
報左會否FIB時"挫"實你

照報
不過pt通常唔會理啦
之前有份工做左3個月,,到底申唔申報好,佢地會唔會有方法查到??

照報
不過pt通常唔會理啦

Fresh grad 得 part time 經驗會唔會很大可能比人knock out?
求入group!!
tg: tangtang11
tg godfatherlhi
ia收左,係咪唔洗諗io?
tele id: lihkgchar
LM
求入group!!
Tg: ad_we139
Tg: okok123123b
Tg: nevergiveup17

照報
不過pt通常唔會理啦

Fresh grad 得 part time 經驗會唔會很大可能比人knock out?

佢問到嘅時候要諗吓點正面present is okay
老老實實 樣唔夠成熟/童顏係咪難D考到io
id: rodrod70 please add
求入tg group
rafrafraf
Id: emmawatson123
Thanks
上年報過
筆試衰左
tg:bululub
thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞