不規則分享 | 化妝品 + 護膚 30

1001 回覆
27 Like 10 Dislike
想問大家
如果一補妝就會一撻撻
點樣先可以避免到
muf個粉餅上面效果真係幾靚
但每一次我用白色果邊補妝就即刻會有一撻撻出現
各位絲打有無gel mask推薦
之前用開peter Thomas roth 又貴又無用
冇用過呀,但見好多人都話浮粉
泰國有冇咩好值得買
國民眼線液(雖然香港都有)
我覺得泰國啲護膚品真係唔好亂試
有無絲用過elixir sleeping mask 好唔好用?
夠唔夠保濕
有無人有用olay雪葩質感空氣霜?
Oriental princess 有隻便攜式胭脂
好似筆咁一禁就可以上面
我覺得幾好用同埋掃毛好柔軟
仲有隻洗面奶都好正,比較少人認識
絲打點樣保濕?我用missha浮到pk
sorry 各位絲打 阻你地一陣

香港人 我地而家基本訴求一個都達唔到
冇撤回
冇成立黑警調查組
冇還到義士清白
冇撤銷暴動

有人擋喺你前面捱打同死諫
有人坐完政治監出返嚟都要再努力
有人喺獄中幾希望可以真正地參與其中

你有咩原因唔出嚟!
你有咩原因鬆懈!
你有咩原因唔為自己好好真正地爭取!

時代革命,光復香港!

大家記得今晚帶餐具去野餐!!!
https://lih.kg/1263426
各位sis, 有冇保濕精華推介?
大家加油
成日補完妝,個鼻翼都有白芝麻可以點做?
想問下有冇人用過maybelline fit me 嫩粉餅同埋蜜粉餅?知唔知有咩分別?

我知人比較懶 想試下淨係防曬加粉餅
屌 maybelline 浮粉浮到on99

Maybelline除霧面唇膏其他都好廢
想問下絲打們有咩洗面膏岩依家用🥺🥺利申乾肌
freeplus好好用岩岩係日本掃左幾支
睇過mannings個啲都無

Sasa同大間既萬寧有
我係用sofina個long keep base 絲打係咪講緊另一隻?
係呢隻啊 我一點到而家都係小油 印印就ok
黑色蓋個隻?我出勁多油
我之前用黑蓋,完全唔覺得有用,8點化妝10點就油曬!之後轉左金金地色嘅蓋果支,10點左右輕輕印一印就ok

Sofina base平價line專櫃line都用過完全冇用,專櫃粉餅又係易溶,反而單用平價line粉餅就好好多
AESOP PURIFYING FACIAL CREAM CLEANSER都好用
Hi 絲 想問仲可唔可以搭單
新手第一次去台灣
請問除左1028 heme
仲有咩牌子抵屌 (護膚類都得)
dr.wu
Hi 留tg?
之前去試muf粉餅佢話我面有d泛紅
唔洗上綠色個隻調色,直接用藍色個隻上已經可以中和到
佢輕輕幫我搽上面已經無哂泛紅仲平衡返膚色
心動想買但係又覺得有d貴
想問下有無其他牌子可以取代到
我係混合偏乾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞