不規則分享 | 化妝品 + 護膚 30

1001 回覆
27 Like 10 Dislike
係呢隻啊 我一點到而家都係小油 印印就ok
我每一個月都去一次
蜜蠟修完眉之後即刻點都會有少少紅同痛
過一陣就冇嘢
修完都冇敏感問題
去過咁多次唔同分店都係得一個 sell 過我
話唔買都冇繼續再 sell
係啊 會唔會係絲保濕得唔好(?
但整完效果真係好靚
次次整完都好後悔但隔一排又好想再整
我之前用黑蓋,完全唔覺得有用,8點化妝10點就油曬!之後轉左金金地色嘅蓋果支,10點左右輕輕印一印就ok
有無人用過家用aquapeel
freeplus好好用岩岩係日本掃左幾支
睇過mannings個啲都無
但係我個frd係銅鑼灣做hold到2個月多d 仲要效果好好
超心動
我之前係新城市屈記見過有counter 可能某d屈記有
會唔會係絲你個toner問題 因為激潤?
試下啲無咁潤toner睇下會點
我淨係用個個粉餅咋 新出個個喎 唔係碎粉白色個個
係啊 我今日試完係少油嘅 印印就得 可能同我全日都係冷氣房有關
係㗎,初頭嗰排覺得好方便好靚,但長遠來講都係傷害眼睫毛,已經甩過好多條眼睫毛好肉赤因為佢嘅原理都係用藥水軟化,再用藥水定型個捲曲度,所以我諗我冇下次了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞