不規則分享 | 化妝品 + 護膚 30

1001 回覆
27 Like 10 Dislike
我以前後生皮膚單用clinique黃油覺得好好
但佢d洗面好乾同d爽膚水都唔好用... (3 steps果d) 有一段時間用到爆瘡
上個po有絲打話個爆水珠珠伏伏地會生暗粒
Clinique id就唔知,但我已經對呢個brand失去信心覺得好多化學野
會生暗粒有冇絲打有其他推介我想保濕
我好多毛燥飛起 真係搞唔掂 paimore解唔解決到
你做幾錢
開心使用excel中
眼部只要做好保濕就唔會卡紋
個橙色非常適合用嚟遮眼底
平時淨係用個橙色調色已經遮咗八成黑眼圈
另外淺色嗰格可以打亮淚溝
深色就可以遮瘡嗰d
個人覺得好好用
canmake聽人講好乾
excel呢個冬天都ok 前提係有用眼霜
有無絲打用過喱枝粉底液覺得點
用過2支爆水精華,唔覺得特別
反而幾鍾意用系列個72小時gel,用完精華當cream用,易推唔立,因為好怕油

之前潮流台有講過有個本地天然牌子
之前喺連登你問我答sell咗人上去
但點知啲products 係冇寫成分 用料過期
冇加防曬又話有加 又亂教客可搽四五種精華
本來我都 lm 左跟進 因為自己有用
但點解最後連仔 delete 咗 post ge?!
絲想問你用咩眼霜?
lm
同埋真係要做足功課先幫襯
有啲仆街黑店,電睫毛扮角蛋白(因為做嘅過程係一樣),價錢相差成一半
電睫毛到後期就好似圖咁,炒撚哂

Btw,個一兩條毛可能做個時,藥水滲得唔夠透先直左
nivea q10
我都想知
大家小心打手,千其唔好上當
我用b3精華
但超貴$6xx一枝...好有效
我係好彩果一班黎 完全冇事仲勁靚精神左勁多
我去左買curel既體驗set
想問下有冇眼霜或者眼部精華推介?
20歲 平平地就得 唔洗咩特別功效
利申:用緊the ordinary咖啡因個支 想換下其他但又唔知換咩好
我都係上個po燒著咗
今日放工入手咗cammake 而家先見到個cm話乾
啱啱試上眼又唔覺得好乾 不過遮唔到之前位絲打個效果咁靚 係我黑眼圈太勁定唔識用
我都好糾結買canmake定excel 因為眼底都偏乾....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞