不規則分享 | 化妝品 + 護膚 30

1001 回覆
27 Like 10 Dislike
咁誇張 我搵過佢整3次 我本身髮尾好差好差 開晒叉不突止仲斷晒.... 佢建議我唔好內彎 但我死都想要太直好怪
佢幫我cut晒啲開叉 而家健康返 同埋內彎喺我身到keep到4個月到 多數我半年做一次
但真心 1400$ 半年 好肉赤... 天生曲真係無辦法
有無平啲嘅介紹
可以係邊到買?大約幾錢?
油性皮膚多黑頭應該係補濕做得唔夠,用啲清爽嘅補濕,例如精華
至於毛孔可能係因為你缺水而造成,正常做好保濕之後毛孔亦都會減細返,如果唔係嘅話應該要去美容院做機
我係韓國olive young買㗎,唔知香港有冇
我自己用緊avène嘅精華同apieu嘅精華,不過apieu要韓國先有專門店
想問下有冇人用過maybelline fit me 嫩粉餅同埋蜜粉餅?知唔知有咩分別?

我知人比較懶 想試下淨係防曬加粉餅
我都搵佢做過paimore
電完內彎得好少彎
佢仲話咁樣自然d 如果過多2日唔彎可以免費補電
之後吹吹下頭佢就話都係即刻補電
電完都無ig相咁靚
有無邊個做paimore 好 求推介
前者無,後者有都係臉部會不適
枝洗面好野黎 我之前都有用。 去黑頭我就用緊synergie luciderm , 長用真係會減少黑頭 同埋皮膚平滑d!
我都係乾肌 但我淨係買supreme無用過fine
係舖頭試過fine覺得乾左d唔夠潤
夜晚厚搽supreme之後第二日皮膚會soft d
佢c60支精華幾好搽上面幾舒服夠潤
有時有少少敏感用左會舒緩d
遲d想試埋支洗面
想問下邊隻洗面奶?
想問kesalan patharan支美睫修護精華液有無用?
我唔係想睫毛變長
只係想佢唔好咁易甩
唔係好似得一隻咋咩好似只係分咗敏感保濕之類,我用最普通嗰隻
都係乾肌 用膏感覺好乾 轉咗用泡泡洗
用過無印同curel
Curel 啲泡綿密啲
但兩者用落分別不大 冬天用都頂得順
想報告返做完角蛋白既評價 last到半個月多啲就drop返哂 整完睫毛易甩左 而家做完一個月左右又好亂 梳唔返整齊 幾百蚊搞成咁 以後唔會再做
有無絲打用過mac新個個cushion
本身用緊double wear 平日反學想轉啲透薄少少既底
又想要控油持久 有無咩介紹
Extua7ly
Exact7ly 先啱
iPhone Auto correct 打錯sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞