不規則分享 | 化妝品 + 護膚 30

1001 回覆
27 Like 10 Dislike
我去ig search單次收費嘅黎做 試過幾間都冇伏 絲打怕sell可以試下咁搵
我今日係朗豪坊logon買到
想買可以去睇下
Sasa有支98蚊桃紅色liquid 有黑 啡黑同啡果隻勁防水!
本身我都係用loveliner都甩果d人
用佢呢隻黑完全無甩 當然要上eye primer lah
但唔知點解啡色就勁甩
啡色我會推介clio
無遮瑕力 可以慳返
Thanks 絲打
搵啱心水嘅我打算問定價錢 1蚊都唔會帶多咁上去
有冇邊隻好唔需要好高遮瑕力
3個幾星期終於收到sephora 91掃,黎到個陣有埋個膠套蓋住,拎去旅行都唔洗驚試左幾下真係好滑,岩岩洗左同埋佢係個套太耐睇落唔似波型,用用下應該會變番波波好想快啲乾左有得用

不過無限差評比shipping
補圖
kiehls好垃圾喎用到我變敏感肌
卸妝gel幾好用 落得乾淨唔乾

FYR我平時搽防曬眉毛遮瑕少少眼妝
絲打我有興趣
可以 tg 你嗎?
上網睇d人推介,Elta MD , Curel都唔錯,但我估Curel應該平小小,一陣買黎試。
絲打你用curel會唔會起擦膠碎?
我都有興趣
Elta MD會起擦膠碎
用過佢好幾款產品
好既係冇敏感
但覺得咁既價錢唔值,效果應該要明顯D
不過對於我黎講都算平
我用開d精華仲貴 1枝買到佢幾枝
多謝絲打分享
早2日去左tst albion買e大餅同chiffon粉餅
個ba幾有心機同我試 但放假無出街未試到
比左健康水我濕fu 用完感覺好似幾好 同支奇肌修復露 用完佢 再用護膚品好似真係快d吸收
開始對佢d護膚品有興趣 有無絲打有用開佢地d護膚品
but但香港買都好貴下
有無絲打用過aesop
聽人講好似可以穩定膚質 精華好似幾掂
對大量暗粒皮膚又有無用呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞