【新手故/微甜/婚姻】如果能重來...我要選

367 回覆
101 Like 4 Dislike
喺佢落左車無耐
子俊:「返到話我知」
子俊:「我無醉,我真係一直等緊你」

我搣一撫自己大脾,話俾自己聽要清醒

我:「返到了」
子俊:「愛你」

心虛感充斥住成個人,我將我地之間嘅對話delete左,
我望一望個鐘,已經十一點半
我:「仲未到埗?」
老公:「岩岩落機,仲唔訓嘅?」
我:「岩岩沖完涼,而家訓喇。」
老公:「好啦早啲訓!愛你!」

放低電話,灘喺床上面望住雪白嘅天花板

諗返頭先餐飯嘅對話,如果事實真係好似佢咁講

係嘉玲將佢從我身邊搶走,咁我而家係咪可以搶返返黎?

陳楚兒你係咪痴左線?就算佢講嘅係事實,佢同嘉玲的確已經有個完整嘅家庭

如果你而家去搶返子俊,唔只係搶人老公、仲係搶人爸爸!

咁你同當年嘅嘉玲有乜分別?

仲有!佢當年的而且確有搞到嘉玲,就算係嘉玲佈局,始終係佢無控制到自己

你要記住,果陣全靠老公你先走得返出黎!

你要記住你有一個對自己好好嘅老公!

結果呢一晚,個腦好似人神交戰咁,去到三點先訓著

睡眠不足令到我戴唔到對Con,我今日戴左眼鏡

「早晨 Cherie姐!做乜今日戴眼鏡嘅?」
「轉下look嘛,做野啦你!」我托一托副眼鏡

子俊:「今晚我接你收工」
子俊:「收幾點?」
我:「唔知忙到幾點先有得走,唔好黎。」

我知佢講左就一定會黎,所以我6點鐘準時就打卡走

呼!好彩!佢未到!我準備行去地鐵站,有人從後拉住我個手袋

我知道今次走唔甩

「都估到你會早走避開我!咁多年都係咁!」

「我無呀。」

「我拎返架車喇,我車你!」

「去邊度食飯好?」上到車之後

「我趕住返屋企餵狗….」

「咁買野上去你度煮。」

「唔得!」

「點解唔得?我地又無野,食餐飯渣嘛!」

我唔知可以點反駁佢,的確,我地之間已經無野

買完餸之後佢就車左我返屋企

「好肚餓!快啲煮!」佢邊講邊同我隻狗玩

「咁犀利嘅你!咁大年紀仲可以跑黎跑去!」佢逗我隻狗

佢留左喺廳陪隻狗玩,而我就喺廚房洗菜切肉

我原來以為佢會好似以前咁,從後攬住我

我真係痴左線!到底諗緊乜?

佢突然喺我旁邊伸個頭出黎:「煮乜煮咁耐?」

我俾佢嚇到魂魄唔齊

佢伸手拎走左我把刀,好快手咁將眼前嘅肉、蒜頭、菜都切好

我望住佢純熟嘅手勢:「你平時喺屋企都有煮開飯咖?」

「唔會。」

「講大話!」

「我最多都係煮俾自己食,從來無煮過野食俾你以外嘅人。」

「我先唔信,你同嘉玲一齊左咁多年…」

佢將刀放低,直直咁望住我:「我真係無。」

「嗯,我信你喇,快啲煮,我都肚餓喇。」

「你沖涼先,沖完有得食。」
子俊真係好痴線
子俊正仆街仔 搞撚完人地厭左又想搞女主
同埋好撚憎d女人拖泥帶水 講到自己好理智咁 最後咪又有仆街出軌
賤男。扮情聖
我就諗起一個姓配子俊

姓潘
「下,唔洗啦,你等陣走我先沖。」

佢靠向我頸邊用力聞左一下:「但你個身有陣汗味…」

我立即縮開:「邊有呀?沖咪沖囉!」

我拎起睡衣,將身上面嘅衫放入洗衣籃

開水果下先發覺:仆街喇!唔記得左拎BRA!

係,我仍然維持住喺屋企唔戴BRA呢個習慣。

無理由咁樣衰叫佢幫我拎BRA掛?等陣佢諗錯隔離點算

洗衣籃裡面個BRA真係有陣汗味,唔會沖完涼又戴返上身啦
唯有沖快啲,趁佢未煮完衝入房戴返個BRA!

突然之間:咯咯

「喂你沖完未?我有啲急。」

佢喺廁所門口?WTF?

死就死啦!

我要扮無野咁行出去,佢一入廁所我就返房戴返個BRA!

我一開門佢就衝入左廁所,應該無見到我無戴BRA嘅

明知佢喺度,我梗係唔會著睡裙

入到房,我將上身嘅白色T恤拉起,伸手去櫃桶拎BRA

後面傳黎開門聲,我都未擰得切過去,我已經FEEL到佢攬住左我

對手就long左喺對波下面

「喂,做乜?放手呀!」

我左右扭動想掙脫,但佢越攬越肉緊

佢開始喺我耳邊大力呼吸:「我愛你!」

理智話俾我知,唔!可!以!

「你放手呀!我係人地老婆黎咖喇!」

佢好似完全聽唔到我講野

開始伸手去搓我對波,純熟咁掃我乳頭

我俾佢搞到個人軟一軟:「唔好!」

佢將我擰向佢,將嘴唇緊貼喺我嘴上,將對手放喺我腰後

我用力合埋個嘴以防止佢將條脷伸過黎

佢停止左伸脷,當我以為自己成功嘅同時

佢一隻手圍住我條腰,另一隻手伸左入我條短褲入面,

開始隔住條絲質底褲撩撥我粒豆豆

「啊…」佢趁住我呻吟呢一下,好快咁伸左條脷去我果邊

佢想一次過拉低哂我兩條褲,但我死命掹實

結果佢伸返手入我短褲,將底褲拉埋一邊

佢嘅手指開始輕輕觸碰小穴嘅入口

輕輕力摸一摸跟住同時伸左兩隻手指入去,好快就已經掂到G點

「啊…」

佢將掛喺我膊頭上面嘅T恤拉走,佢開始錫我嘅耳仔、頸

我半咬住唇,同自己講:「忍住!」手繼續推開佢

「唔好!」

其實一個女人真係唔想,又點會係咁嘅反應?我知道,係自己呃自己
余仔再一次輸比子俊
仲要係自己屋企,自己張床
余仔值得更好
子俊識玩到
勁賤格
但哩d就係女人最愛
死臭雞
樓主幾時更
呢幾日比較忙聽日會更一篇長的
睇到好肉緊啊余仔一唔係度就咁
加油!
我要余仔
繼續加速

樓主加油
LIVE左, 點解我一邊睇一邊幻想到子俊真人版應該係楊明個樣?
看來尼排睇太多電視了,
BTW , 子俊正PK
佢將我輕力推落床上,將自己嘅上身衫除去

然後成個人騎住左我,令我動彈不得

佢低頭含住我乳頭,又吸又啜

「啊…嗯….唔好…」我用手想推開佢個頭
佢輕輕力咬左我乳頭一下:「真係唔好?」

我忍唔住繼續呻吟,儘管我知道自己已經濕哂:「啊…唔好!嗯…我唔想….」
「但我好想!」說罷開始錫我條頸、面頰
天使:「你係余浩俊太太!唔可以對佢不忠!,」
魔鬼:「你咁多年都咁掛住佢,搞一次,一次咁多!以後唔見就得啦!」

子俊:「一次咁多!」
望住眼前呢個傷害我最深嘅男人、一個我呢一世最愛嘅男人

好想好想再一次感受佢嘅體溫、感受佢帶黎嘅衝擊

我選擇用行動去回應佢,我將佢個頭拉向自己,深深咁錫落去

佢得到我嘅回應之後,對手繼續放肆咁喺我身上游走

好快咁將我嘅短褲同底褲都除哂

佢嘅頭開始往下、停留喺小穴外面

佢條脷不停進攻小穴,舔、打圈、吸啜

直到我頂唔順,我拉佢埋我身邊

佢除左自己條牛仔褲,捉左我隻手埋佢細佬度

我上下套弄左兩下之後除左佢條底褲

佢向後退、企落床、稱起我兩邊小腿、將我拉到床嘅邊沿

當我以為佢要入黎嘅時候,佢再次蹲低用條脷不停進攻小穴

手指就同時不停撩撥豆豆

「啊…啊….啊..我唔得喇…」

佢企返起身將我再稱出少少,令我嘅下半身處於半空之間

雙腿就俾佢扶住左喺佢腰間

佢喺小穴門口不停磨:「我想插,可唔可以?」

「嗯…嗯…」

佢用力咁插左入黎、不停抽插

佢帶俾我嘅衝擊,令我大腦頓時一片空白、繼而就係興奮、快樂

我嘗試伸手摸住佢身上面嘅每一分每一寸吋肌膚

好結實,比起當年仲細個嘅佢更加吸引

跟住佢將我抱起、但並無掹出黎、佢攬住我臀部不停上下搖

喺失平衡嘅情況下、我只可以緊緊攬住佢、不停喺佢耳邊呻吟

我從來都無試過呢個姿勢,應該話同老公永遠都只有兩三個姿勢

原來唔同嘅姿勢竟然會有咁唔同嘅感覺

我忍唔住喇…我高潮左

佢抱住我坐低、示意我試下騎佢

從來我都無試過做主導、我嘗試好似AV咁上下前後咁旭

佢伸手搣我兩邊乳頭

「啊…嗯」
我開始唔明女上男下有乜樂趣

要同時取得平衡、又要不停郁,根本享受唔到樂趣

佢亦似乎意識到,將我拉埋佢身邊:「捱落黎!」

我地頭貼頭,佢下面就不停咁向上插

「啊.我射喇…啊」
喺佢射嘅同時,我再一次高潮、個人有啲抽搐

原來做愛可以係咁唔同嘅一回事

佢嘅精開始喺我身內流出黎

我肯定係痴左線!點可以俾佢內射!但所有野都已經太遲…

正當佢開始親吻我嘅頭髮、似乎仲想再黎一次

而我個肚經過劇烈運動之後發出咕咕聲:「我肚餓喇。」

佢輕鬆咁企起身:「我去煮埋餐飯佢。」

過左一陣

「食得喇!」

當我起身想著返衫嘅時候,望住連身鏡裡面赤裸嘅自己

一陣羞愧感湧上心頭,老公先出左去兩日,我就已經同第二個男人…

呢一刻我覺得自己頭先就好似平時鬧果啲第三者一樣

毫無廉恥!

子俊探頭入黎:「仲唔著返衫?因住凍親!食得喇!」

「哦。」

「做咩眼定定望住我?食野啦!」佢夾起舊肉俾我

「無野,啲碗我等陣會洗,你食完飯走先啦。」

「咁快趕我走?」

我留戀地望左佢一眼,知道唔可以同佢繼續落去
「嗯,你食飽走先。」

佢好似睇穿我諗咩咁:「好。」

食完飯先後,佢就靜靜地離開左我屋企

睇到佢眼神裡面果種失落,就好似當年我同佢講分手咁

我知道喺我心入裡,最愛嘅永遠都係佢

一子錯,滿盤皆落索

我唔希望背叛人,亦唔想破壞子俊嘅家庭

一切就喺呢一刻結束吧

如果呢一刻結束左

當晚深夜,我send左個WhatsApp俾佢
我:「我地以後唔好再見。」
會唔會咁好彩一次就中
多數都係,於是佢老公做多次便宜老豆..... 唉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞