【新手故/微甜/婚姻】如果能重來...我要選

367 回覆
101 Like 4 Dislike
我地好安靜咁食呢餐“最後的晚餐”

我知道佢時不時都望實我,我望佢時佢又避開

直到埋單嘅時候
「等陣食飽不如去食埋糖水?」

「唔喇,食糖水好肥!」

「即係食完就要走?」

「可以行一陣嘅,當散步。」

結果我地食飽之後就行左去維園

「係呢,魚仔幾時返?」

「月頭掛。」

「咁你呢個聖誕自己過?」

「嗯。」

「仲記唔記得果年倒數完,我送你返屋企嘅時候都有經過呢度。」

「嗯,話咁快就十幾年。」

「你可能覺得呢十幾年過得好快,但對我黎講好漫長。」

我刻意避過呢個話題:「聖誕會唔會帶埋兩個細路去旅行呀?」

「嘉玲琴日帶佢地去日本玩。」

「咁你呢?」

佢突然停止腳步:「我可唔可以要一份聖誕禮物?」

「下?」

下一秒佢攬住我條腰,錫左我一啖
「黎緊果4日連假,我拎左假,陪我去轉台北好嗎?」

「唔好喇...」

常人都知道會發生咩事啦?

「我BOOK兩間房,淨係去玩,好無?好啦,我呢十幾年都無去過旅行。」
佢就似以前哄我咁,拖起我對手左右fing

「我先唔信!」

「真咖!我當更啲時間唔穩定,有時啲假又要留俾兩個細路啲學校活動,邊有咁易拎到連假去旅行?」

「咁你而家又拎到?」

「今次都係咁啱有同事個TRIP突然取消左,我先拎到假咖渣!」

「信我!去完呢次旅行,我以後都唔再打擾你嘅生活!」

「而家BOOK邊BOOK得切?」

佢坐低左喺足球場旁邊嘅櫈上面,不停篤電話

突然間彈左起身:「有呀有呀!經濟位就無喇,坐商務有位呀!」

「係真唔係呀?今日都仲訂到後日嘅機票?」

我拎起左佢部電話睇

「係呀!咁我而家BOOK好無?」

「哎....」

「BOOK左喇!今晚就整台証!」

「喂,我都未應承你!」

佢將手圍喺我頸後嘅動作係幾咁自然:「咪當去放鬆下心情囉!」

今晚並無發生其他事,佢送左我返屋企之後就走左

返到屋企,喺寧靜嘅環境下,我發現自己肯定係痴左線
點會應承同佢去台灣? 點會應承同人地個老公去台灣?

去到出發果日前一晚
子俊:「d酒店房full哂,我淨係搵到一間酒店有一間雙床房....」
睇到靜係想知結果 咩出軌咩甜故一d都吾想睇
法國個故事都幾寫實~~
喪失理智時,
真係自己做左乜決定都理解唔倒

雖然覺得女主背叛好賤
但理解佢當刻心情
愈睇愈覺得女主唔抵可憐
我:「你而家先講嘅?」
子俊:「我無諗過酒店會full成咁,分開兩張床,唔怕啦?」

出發前呢晚,我嘅大腦再次人神交戰
明知同佢訓同一間房,一定會出事,點解仲要去?
希望有僥倖? 邊有可能?
都book好哂,最多去到分開玩?
最多著多兩條褲訓覺?(講笑)

每一個講大話嘅人大概於一開始都係心存僥倖?

喺候機室等緊嘅時候,我check緊應該搭咩車去市區
「唔洗search喇,我包左車送我地去酒店。」
「哦。」我就改為睇下啲熱門行程
「我plan好哂行程咖喇,去到你跟住我就得咖喇!」

由香港飛去台北呢程機,再由機場去到酒店呢段期間
佢都無越界嘅舉動,睇黎只係我過慮

去到酒店放低埋行李已經差唔多下午3點,佢帶左坐捷運去到淡水

去到淡水,佢拉住我行去轉巴士

「咁趕做乜?唔行下果邊先?」

「聽話啦!上車先!」

坐左大概20分鐘嘅車程,黎到漁人碼頭

「我睇書呢度叫做情人橋,我地影張相丫!」

我都反應唔切佢已經貼左個頭埋黎,自拍左一張

「喂!影到我好醜樣!」

「咁先夠真實丫嘛!」佢已經跑走左,我想del都del唔到

「行快啲啦!」

大佬!你成六尺,我得米六,點追呀?]

經過左情人橋,向右一直行到盡頭

「你踩我大脾爬上去丫!」佢示意我爬上石膊,佢跟住都爬左上黎

「好大風,爬上黎做乜?」

「你等多十分鐘!」佢將外套除出黎,同我兩份蓋住

「仲未夠十分鐘咩?」

「你睇下!」

我望向前方,係一隻特大嘅咸蛋黃!

「嘩!好靚呀!」

「係咪好值得等先?」

「嗯!真係好靚!」

佢輕輕錫左落我頭髮:「嗯,真係好靚!」

睇完日落之後就搭船返去淡水老街

跟住再去埋士林夜市

邊掃街邊玩路邊灘遊戲

去開Hea trip 嘅我,返到酒店已經近乎虛脫咁滯

我沖完涼,戴埋bra、著好睡衣再加件外套先上床

我沖完無耐,佢就已經入左去沖涼

一邊等一邊感覺好不安

結果,等到訓著佢都未出黎

就係咁,第一日嘅台北之旅結束左

睇黎我嘅擔心係諗多左
咁短架,樓豬加速
第二日,佢一朝早就帶左我去食蛋餅做早餐

之後再去西門紅樓、紋身街、電影街

食野、買衫、佢都將行程排到滿一滿

跟住佢就帶我入左去誠品8樓嘅遊樂場

出電梯上多半層已經見到有射擊場

同鋼珠彈去射靶

「嘩你女仔之家鎗鎗中心口!」

「所以唔好得罪我!」

上到去上一層,第一眼就望到一格格嘅棒球機

睇日劇同台劇就見得多,今次第一次親身見到

玩完棒球機仲有足球9宮格、跳舞機

玩到兩個都出哂汗、感覺就好似返返去細個、兩小無猜咁

因為夜晚Book左間高級餐廳,所以我地返酒店各自沖完涼先再出發

去到中山站嘅呢間鐵板燒,裝潢好似香港嘅高級酒店

一塊半月型嘅大鐵板、戴住廚師帽嘅廚師喺我地面前煮一道道嘅菜餚

子俊拎起紅酒杯:「今日玩得開唔開心?」
「開心丫!不過好攰!」

佢情深咁望住我,然後又低頭沉思左一陣:「為結束我地之間嘅一切,飲杯。」
佢並無同我碰杯,而係自己一飲先盡

聽到佢呢句,我個心痛之餘失落感開始充斥成個人
「嗯。飲杯。」

「我真係好鍾意你、好愛你!點解果陣唔問清楚就選擇唔信我?」

「對唔住。」

跟住我地就無再講過野

返到酒店之後,因為頭先飲左太多酒,所以我連高踭鞋都無除就灘左喺張床度

我聽到佢入左去廁所沖涼我就訓著左

朦朧間我Feel到佢幫我除左鞋,將我對鞋由床外搬返上床,再幫我蓋返被

當第二朝我起身時,佢已經唔喺房入面

櫃上面有張紙條:「我有事出一出去」

我入廁所沖左個涼,將琴晚個落返乾淨

難得可以hea返日,我落樓下7仔買左個飯團食就返上去再大覺訓

結果我訓到2點鐘,佢仲未返黎

我:「去左邊?」
子俊:「我琴晚望住你訓覺個樣,好想好想....但我唔想乘人之危,所以我出左去冷靜下。」
我唔知點解自己嘅嘴角會向上揚:「哦。」

跟住我就自己去睇左套老公無興趣陪我睇嘅電影、自己一個去夾公仔

一直到8點鐘
子俊:「我返左酒店,個肚好唔舒服。」
我一邊衝返酒店一邊覆佢
我:「我有帶喇叭牌,你搵下我啲行李」

一開房門,鞋都未除得切:「你點呀?」

我呆左,房間入面一個人都無

佢將我地兩張單人床泊埋左,上面用玫瑰花佈置左一個心型出黎
加甜!!!重甜!!! 加速
我入廁所沖左個涼,將琴晚個落返乾淨
覺得去台灣呢part唔係全部都有九成係真正發生過既事
發生的事就快開始
我:「又話肚痛?人呢?」

子俊:「鍾唔鍾意?」

我:「你喺邊?」

子俊:「我出一出去好快返,等我」

等我?就係呢兩個字,搞到我邊度都唔敢去

我入廁所打算沖涼嘅時候,發現佢開定左一缸水,放滿左玫瑰花瓣

我掂一掂啲水,仲係熱嘅,即係佢俾完WhatsApp我先走

一邊浸浴一邊又喺度諗:

點解佢會忍得住兩晚都唔搞我?唔通果次真係意亂情迷下做錯事?

其實我已經做足心理準備,估唔到係佢竟然唔進攻

咇‧咔嚓

我圍住浴巾,打開廁所門,探頭出去:「返黎喇?」

子俊望到我淨係圍住條圍巾,明顯俾我嚇親

我入返廁所先後不禁露出得逞嘅笑容

先吹乾頭髮、再查眼霜、面霜

出面一啲動靜都無?

我大膽到淨係圍住毛巾行出去

佢背對住我訓左,佢竟然訓左?

我行近床邊,伸長條頸望佢係咪真係訓左

真係閤埋眼訓左,呢個四日三夜就咁就結束?

雖然心講唔可以背叛老公,但去到呢個地步都無發生任何事

竟然有一絲失落

當我檸轉身諗住返廁所著睡衣嘅時候

「啊!」

子俊一手將我扯左落床,呢一刻意識到自己身上只得毛巾嘅我用手遮住自己

子俊得戚咁笑:「你唔係想咩?」

「我邊有!」

佢伸手入毛巾裡面,用手將我兩隻大脾分開,不停撩撥豆豆

佢手指抽出,向我展示佢手指縫間的黏液:「濕哂仲講大話?」

我唔想俾佢睇到我俾佢搞到好興奮嘅樣,我別過頭去,唔回應

「我由始至終淨係愛你一個,我知你都係,係咪?」

我慢慢轉向佢,無可否認,佢永遠佔據我心裡面最大嘅位置

點解我每次面對佢都會失哂方寸?

佢摸一摸我嘅頭髮:「聽日就要返香港,以後可能無得再見,我唔捨得你。」

我又何嘗捨得你? 奈何一切都已經無得返轉頭

既然返到香港都唔會再見,點解仲要因為畏懼而唔敢做自己想做嘅事?

我唔想再後悔!

我摸一摸佢塊面:「只係一次,今次係最後一次!」

佢好開心咁點頭,然後開始同我濕吻

錫到彼此都就黎呼吸唔到

佢將我身上嘅毛巾扯開,一邊錫我條頸:「好香。」

佢左手用力咁揸我個波又同時舔啜我嘅乳頭

右手已經將手指插入左小穴

而我呢一刻,好好享受佢帶俾我嘅快感

突然!

「你做乜?!」

佢喺我左邊乳頭旁邊啜左隻咖哩雞出黎!

「係愛嘅印記!我愛你!」說罷佢再次同我濕吻

我無法反抗、亦唔想反抗
想知大家嘅睇法, 麻煩各位投一投票
A)想睇呢次嘅重甜
B)SKIP甜直接睇跟住發展
要完整 先完美 我揀A
Live左
會唔會出人命令到關係一發不可收拾呢
A
A!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
想B)先
A B 一齊上
兩個都寫!!!
好好睇
佢將身上嘅衫褲都除哂、著我跪起身

「你試下用對波夾佢。」

我嘗試將一對胸往內推去夾住佢細佬,但原來呢件事真係要好大波先做到

佢好快就放棄左,轉為將佢細佬遞過去我嘴邊

一陣尿味壓味湧埋黎,可能係我呢十幾年都無再幫人含過,真係頂唔順

「你未沖涼,我唔含呀!」

佢抱起我行入企缸:「一齊沖!」
「我咪沖左囉!」
「我幫你沖點同?」
沖一沖身,我就吱左幾下沐浴露
隨意喺佢身上打圈

佢喺我耳邊吹氣:「你又話臭?幫我洗下佢。」

我紅住面咁吱多下沐浴露,隔住沐浴露不停上下套弄

佢好快就已經扯到硬哂,我開始喺佢細佬個頂頂不停捽

當佢想搞我嘅時候,我就拎起花灑幫佢沖水

佢立即縮一縮:「唔好直接沖落細佬到,好敏感咖!」

我停左個花灑諗住往外走:「沖完水喇,出返去啦!」

「我都未幫你沖!」

佢截住我嘅去路,伸手去吱左幾下沐浴露

佢將我成個人擰轉咁背向佢

充滿沐浴露嘅雙手從後搓我對波、打圈

不停撩撥同輕輕力搣我兩邊乳頭

「嗯.....嗯....」

我Feel到佢細佬已經扯到行哂,不停喺我屁股前後磨

我語氣嬌羞;「嗯....你扯到硬哂,我地出去好無?」

佢無理會我,其中一邊手開始向下攻:「真係濕哂,係咪想要?」

「嗯.....你明知故問.....嗯」

佢拎起花灑幫我沖身

突然!我感受到一陣前所未有嘅衝擊力

佢將花灑較左去按摩mode,佢一隻手從後伸去張開我個妹
用花灑強勁嘅衝力,對準豆豆射落去

「啊.....唔好.....啊」

佢邊錫我條頸邊講:「係咪好舒服?」

從來都無俾其他外力刺激過嘅豆豆完全被攻陷,除左用力呻吟,無法發出其他聲音

「啊.....嗯....啊....」

「我頂唔順喇...」

原來豆豆都會高潮
豆豆嘅高潮令我成個人輕微抽搐,興奮咁抽搐

我興奮到有啲腳軟,佢順勢著我跪低

將細佬放喺我嘴邊

呢一刻廉恥對我已如無物

我一口將佢含住,上下吸啜

用脷不停喺佢龜頭不停舔,務求令佢覺得舒服

佢伸手將我個頭壓向佢

我居然有啲享受呢種被壓頭嘅感覺

但我並無成功含到佢射

佢扶返我起身,將我擰到背向佢

「喺呢度?」

佢未等我問完已經插左入黎
「嗯.......啊......」
好舒服!真係好舒服!

除左舒服我無其他形容詞

佢邊插邊索住氣講;「好正!」

「嗯.....好舒服.....」

「我都好舒服.....」

佢喺唔肯將細佬抽出黎嘅情況下,傍住我出左企缸
「扶住個洗手盤!」

我地對住廁所果塊充滿霧氣嘅鏡做愛

佢用我兩邊盤骨做扶手,不停抽插

直到霧氣開始散開,佢雙手揸住我對波,下身用力咁往內插

「嗯.....我想...」
「想乜?」

「啊.....嗯.....我想高潮喇.....插.....插大力啲.....」
「我都想射喇....嗯...射..射左喇」

佢成個人震一震,跟住伏喺我背脊:「好..好舒服..」
享受住高潮帶黎嘅餘韻:「我都係..」

我地行返出房,兩個都攰到衫都無著咁灘喺床上

休息左一陣,當我落床想著返睡衣嘅時候
佢伸手將我拉返低:「咁快著返衫做乜?」

「凍呀!」
「等我整熱你!」

佢將我拉低、爬向我下身
條脷一邊輕輕力舔豆豆,手指一邊喺小穴外面輕力撩
我俾佢整到成個人震一震:「嗯….仲黎?」
佢聽到我咁講,開始出力舔、吸啜豆豆,手指同時開始抽插小穴

我都唔記得當晚搞左幾多次,總之搞到雙方都筋疲力盡先停止

喺呢晚嘅深夜
當我仲慢慢欣賞緊子俊喺我身邊訓著嘅樣嘅時候

子俊嘅電話螢幕著左,連隨彈出一個對話
嘉玲:「唔好玩得咁盡,佢當年已經好傷」
嘩屌
原來係場大龍鳳???
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞