【新手故/微甜/婚姻】如果能重來...我要選

367 回覆
101 Like 4 Dislike
「放學先…」我喺佢耳仔邊細細聲講
你指大個左嘅佢定係讀緊書嘅佢先?
3點半準時放學,子俊就去左打波

我就留左喺課室度扮好學生溫書咁

「仲唔走?今日星期五,我地去唱Happy hour直落啦!」嘉玲想拉起我一齊行
「唔得呀,我呢排d成績追唔上,要執執啲notes再去請教阿sir呀!」
「呢排次次約你都推,拍拖丫?」
「無呀!搵鬼拍咩?」 我低頭避開嘉玲嘅眼神
「魚仔囉!佢中一追到你而家,佢有咩唔好姐?」
「唔知佢有咩好?你去唱K啦!我等陣問完阿SIR我都走咖喇!」
「車,你唔陪我我落去睇男神打波!星期一見啦!BYE!」
「BYE!」 一啲都唔誇張,我講大話真係會背脊標汗

4點半,行出班房已經見唔到子俊嘅身影喺球場

中六嘅課室喺五樓,六樓係禮堂,再上就已經係天台
因為今日星期五,課外活動都唔會安排喺呢一日,所以禮堂亦無人使用

5點鐘,我經過六樓行上天台

天台門係上左鎖嘅,唔知係怕學生壓力大會跳樓定係怕乜,從來都唔俾學生入去,因為天台門係緊鎖住,最後一個透光位就係六樓樓梯口嘅窗位,所以呢個位置好暗,左右兩邊都有疊到好高嘅櫈

「仲未到嘅?係咪唔記得左?」望一望隻電子錶
「做咩講我壞話呀?」

子俊嘅頭髮仲有少少濕,頸上面圍住毛巾,上身嘅校服入面並無著底衫,鈕扣無全扣

「邊有喎,你個頭仲好濕,因住凍親呀!」我伸手拎起佢頸上嘅毛巾,幫佢擦仲滴緊水嘅頭髮
「乜你成個婆仔咁嘅?」佢邊笑邊捉住我隻手
「咩婆仔呀!唔幫你抺喇!哼!」我嬲到擰轉面,背住佢
「咁你係婆仔丫嘛!老婆仔個婆仔呀!」佢從後攬住我
「邊個話嫁俾你!」
「你唔嫁我嫁邊個?」佢將我擰返轉望住佢

「我唔知!」我別過頭去,同時我聞到佢身上面有種好香嘅味道,聞得出佢已經沖完涼,真係好香
「我好香咩?你聞到個樣咁陶醉嘅?」
「淨係識得蝦我!」我作勢打佢心口
「我淨係會蝦你一個!」

佢講完就即刻錫落黎,我個人完全軟哂,佢左手扶住我條腰靠向佢
佢開始錫落面頰、頸
「好痕丫...」
佢開始同我濕吻,右手開始解開我校服上面嘅鈕

1粒、2粒、3粒、解到第4粒,佢開始隔住校服搓我對波

當佢隔住胸圍輕輕掃到我嘅乳頭時,我唔小心發出左聲音
「嗯….嗯」
「做乜?」佢一邊講野可以聽到佢嘅呼吸聲好近
「我唔知。」我知道自己塊面紅到一個點

佢將剩餘嘅鈕解開哂,佢雙手將我嘅bra拉高,牛咁眼咁望住我對波
「有咩好望喎!」
佢雙手揸住我對波,開始用舌尖刺激我嘅乳頭,我忍唔住好似AV裡面嘅女優咁呻吟左出黎

「嗯…嗯」
「細聲啲。」佢為左怕我嘅叫聲俾人聽到,再次同我濕吻,同時手亦向下伸
佢左手扶返住我條腰,右手掀起左校裙、扯低左一邊內褲

佢嘅手指開始於豆豆同私密處之間不停撩撥
「咁快濕哂嘅?」
「我唔知你講乜!」我避開佢嘅眼神
「唔知我講乜?」佢邊講邊輕輕將手指放入小穴入面
「呀!」
「殊!痛呀?」
「嗯..」我語帶委屈
「好啦好啦!下次先好無?我地一步一步黎。」佢將手指抽返出黎
將愛液擦去,幫我整理返好校服,摸一摸我個頭
「我愛你。」佢錫一錫我額頭

自此之後,子俊同我嘅身體接觸越黎越多

有時食LUNCH得我地兩個人,佢都會大膽到一邊錫我一邊揸我個波
「等陣有人返黎點算?唔准揸呀!」我推開佢隻手
「咁唔揸啦!」佢輕輕力摵左我乳頭一下
「衰人!」

學校有後花園,對住另一間學校嘅牆壁,有時放學我地會喺果度濕吻
「摸我。」
「下?」
佢拎起我隻手,放喺佢已經硬哂嘅細佬上面
「嘩!咁硬嘅?」
「想要就硬咖啦!你摸下佢。」
好似發現新大陸咁,原來親身摸到係咁嘅感覺
佢引導我上下上下咁摸佢細佬
「不如我地….」佢邊講邊錫我耳珠,隻手伸入我校裙入面
「唔准呀!俾人睇到點算?」

我地試過趁星期五,偷偷潛入禮堂嘅後台

經過熟悉嘅前半段之後,佢拉低我嘅底牌,將手指慢慢伸入我嘅小穴
「細力啲….嗯….」佢今次已經可以將成隻手指伸哂入黎,不停咁撩動
「嗯…..嗯…..」
佢喺我耳邊每下嘅呼吸聲都令我更加興奮,我伸手去摸佢細佬以作回應
「想唔想要?答我,想唔想?」
「想,但唔想喺學校。」

每次佢都想更進一步,我都好想,但邊有地方?
樓主加油
正評留名
THANKS
多謝支持
一齊左之後,我發覺圍喺佢身邊嘅女仔比我想像中嘅仲要多,比嘉玲更進取嘅更加不計其數

星期五嘅lunch time,子俊話今日約左班低form鬥波,lunch都無食就去左打波

我食完個飯盒就衝落去,真係一啲都無誇張

有一隊啦啦隊為佢吶喊助威,唔知以為睇緊流川楓打全國大賽

我靜靜地留左喺人群入面,我對籃球嘅知識唔多,淨係知道入波同比數有幾重要

佢打波時嘅一動一靜、認真防守個樣真係好Charm!比平時整蠱我嘅佢Charm得多

對方要求暫停

我見到有個低Form嘅女同學俾人推左埋子俊身邊,遞左條毛巾同一封信俾佢;

眨一眨眼就見到有女仔拎紙巾伸手幫佢抺汗;

轉個頭又有個女仔遞女俾佢飲,佢通通都來者不拒!

只係短短一個暫停已經咁多女埋身,我唔想再睇落去

哨子響起,佢行返出場時望到我,同手指指一指地下示意我睇埋先準走

就黎完場嘅時候因為比數一面倒,對方又叫左一個暫停

換黎嘅又係一個俾女同學圍埋去嘅機會,我轉身就跑返上課室

天使:「其實同得佢一齊都預左佢俾女圍,有乜好嬲?」
魔鬼:「但佢有權拒絕咖,唔係咩?」
天使:「又係你要地下情嘅?而家又黎呷醋,講唔過去喎!」
魔怪:「佢有放你喺心就應該要識分寸!」

我唔知應該聽邊個講好,都係去廁所洗一洗塊面

正當我洗完面諗住行返去課室

「我知你無食lunch就去左打波,呢啲野食你拎去食丫。」係一把女聲

我探頭向外望,子俊同個女仔遞企左喺男廁外面
個女仔將手上面嘅膠袋遞俾子俊

「哦...」佢伸手去接,但個女仔無放手

「我係4D班嘅林家榆呀....裡面有我嘅電話同地址....」個女仔踮高腳、將對波捱埋去再錫左子俊一啖

我呆左,呆左咁企喺女廁門口,直到後面有人拍一拍我
正評留名
多謝支持
轉個頭又有個女仔遞俾佢飲,佢通通都來者不拒!
「喂,做乜塞住個門口,返去上堂喇!」嘉玲拖我隻手拉返我入課室

返到課室,見到子俊已經返左自己位,食緊人地送俾佢嘅大餐
「你頭先做乜唔睇哂全場?」
「我後尾入多左兩球3分呀!」
「做乜唔睬人?」

「你個午餐咁豐富,又糯米雞又波餅,ENJOY!」我望一望枱面,無見到個女仔寫俾佢張紙仔

我拎起本書,夾喺兩張枱中間,楚河漢界!

「哦,你見到頭先果個女仔拎野食俾我?我同佢都無野。」
佢繼續大啖大啖咁食

「送哂波餅又錫你一啖都叫無野?咁點先算有野?」

「你呷醋呀?咁我真係好肚餓先拎佢袋野食,又唔係我叫佢錫我嘅,咁都關我事?」佢放低手上面嘅野食,禁低我地之間果本書

「你係萬人迷,個個都鍾意你、個個都送上門!最威係你喇!」
「咁你想我點?」佢好唔耐煩咁講
「上堂,唔講喇!」

佢嫌我煩!一齊左有幾耐?佢已經嫌我煩

佢跟住落黎呢兩堂望都無望過我一眼,無撩過我講野,更加唔洗諗會道歉

我越諗越谷氣、我以後都唔想見到呢個衰人!

望到放學嘅時間就到,我已經將所有書同文具執哂落書包

準備鐘聲一響就衝出班房

「我有野同你講,唔好諗住一放學就走」佢遞左張紙仔俾我
「我唔想再同你講野」
「好重要,唔留低,後果自負」
而家邊個嬲邊個?仲恐嚇返我轉頭

「我!唔!留!」我丟返張紙仔俾佢

放學嘅鐘聲響起,我就拎起書包衝出課室

準備衝落樓梯果下,書包俾人喺後面用力扯住左
「跟我黎。」子俊半拉半推咁帶左我去天台果層

「放手呀!」佢用力咁攬住左我
「我淨係食左啲野食,佢俾我張紙仔我一入課室已經丟左啦!」
「同我解釋咁多做乜?」我輕輕推開佢,同佢保持距離
「咁你嬲丫嘛!」
「你對個個女仔都咁好,你同個個都無野,洗乜同我解釋?」
「我無!我淨係對你一個咁好咖渣!」
「講大話!你打波嘅時候,啲女又遞水又抺汗咁,你無拒絕仲放電電佢地!」
「大佬,我邊有?個樣生成咁我都無計咖喎!」
「唔洗再解釋!我無本事同咁多女仔爭你一個。」
我推開佢,不停向下跑,一直跑到離開學校

返到屋企,我就衝左入房,好驚媽咪會見到我喊緊

佢無追上黎,係咪已經當係分左手?

咁之前同我表白、一次又一次咁想得到我係咩意思?(咸濕囉)

靚仔無本心,原來係真嘅.....

我一邊流眼淚、一邊話俾自己聽所有野都係一場夢

子俊:「你落一落樓下」
子俊:「你唔落黎?咁我上黎」
我:「你仲想點?」
子俊:「我想你聽我解釋,對唔住」
子俊:「對唔住呀,落黎見一見我好無?」
雖然我知佢唔夠膽上黎,但我都係心軟落左去

「去果邊公園講,我唔想俾屋企人見到。」

佢想伸手拖我去,我避開左
「你仲想講咩?」
佢拖起我對手左右fing,好似哄小朋友咁:「我知錯喇....我頭先調返轉頭諗,如果俾我見到有其他男仔向你獻殷勤、表白甚至錫你,我肯定會嬲到癲!對唔住,唔好嬲啦!」
「哦。」
「唔好嬲啦!我應承你以後唔食其他女仔送嘅野!餓死都唔食!」
「你咪食囉,睇下鯁唔鯁死你!哼!」
「我會避忌啲咖喇,啲女圍埋黎都好恐怖咖,成班喪屍咁,你估我唔驚咖?」
「邊個叫你係男神?」
「我淨係做你一個嘅男神就夠咖喇!」

就係咁過左我地嗌嘅第一場交,亦係唯一一場
同佢一齊左兩個月,就黎到農曆新年假期,即係代表我地可能有一排無得見面

假期嘅第一日,因為鄉下嘅外婆急病入左醫院,但臨時臨急搵唔到人幫手照顧屋企隻狗,所以留低左我一個人喺度,媽咪放低左零用,同我講好返去五日就會返黎

我:「你呢幾日有無約人?」
子俊:「做乜?」
我:「我外婆急病入左醫院,Daddy媽咪都趕左返鄉下睇佢,無人陪我食飯。」
子俊:「我呢兩日要同籃球隊去兩日一夜訓練營…..」
我:「哦」
子俊:「唔好咁啦,我完左個camp即刻黎陪你啦!」
我:「唔洗喇…我自己一個都可以照樣食飯訓覺過日子…」

頭一日我每次搵佢,佢都係好簡短咁覆我sms,去camp有咁忙咩?
我:「好悶呀!你做緊咩?」
子俊:「砌緊個營地」
我:「食左午餐未咖?夠唔夠力?」
子俊:「食左,夠」
我:「你好忙?」
子俊:「少少」
子俊:「今晚再搵你」

我等左佢全晚,但佢無搵到我
我越諗越唔開心,點解去訓練營緊要過陪我?

第二日我唔再主動搵佢,佢又偏偏搵返我
子俊:「你食左早餐未呀?」
我:「嗯」
子俊:「Sorry呀!琴晚攰得滯一沖完涼就訓死左」
我:「嗯」
子俊:「我今日6點就出camp喇!」
子俊:「諗下今晚想食乜丫」
我:「我唔舒服,唔出去喇。」
子俊:「邊度唔舒服?有冇睇醫生?」

(個心唔舒服呀!有冇蠢得咁交關呀!)

我:「小事…我自己搞掂就可以」
子俊:「好啦咁,飲多啲水早啲休息。」

我去到今時今日都諗唔明,點解每個男人喺女人病嘅時候,
無論乜病都同女人講「飲多啲水」?

我一路望住電話,去到6點鐘佢出camp嘅時間

原本諗住一夠6點佢就會打俾我,想太多

開住電視,望住牆上嘅鍾:6點半、七點、七點半

電話依然無任何動靜,算數啦,佢可能已經同班波友食緊晚飯,點會理我?
Push
因為屋企本身就無儲糧嘅習慣,而我掛住谷氣

谷到八點鐘終於俾肚餓嘅感覺提醒自己今日仲未食過野落肚,死死地著件外套+睡拖就出發去附近間超級市場

買左杯面、薯片、蝦條、汽水!肥死我啦!反正都無人理我咖喇!

行到屋企樓下,見到子俊喺街燈下來回踱步

望到我之後就飛奔去我嘅方向

「做咩唔聽電話?」
「病做乜仲落街?」,
「一個女仔夜媽媽著住T恤短褲落街唔驚俾人食左你?」
「拎黎啦!抽得咁辛苦!」

「我唔洗你理」我望都無望過佢一眼,死都唔放開將手上面嘅膠袋

「嬲咩呀?拎黎啦」佢一手搶走我手上面嘅膠袋

因為我今日真係咩都無落過肚,佢一用力扯,我就跌低左

「Sorry呀我大力左,有冇整親?」佢拍一拍我膝頭哥上面嘅沙石

委屈、痛錯加埋肚餓,我忍唔住喺條街度喊左出黎

「唔好喊啦,喊到我肉都痛埋,對唔住呀!」

我用力撐返起自己,一邊流眼淚一邊行返入大廈:「唔好跟住我」

「你都要食野咖,我幫你抽上去就走啦好無?」
個肚發出嘅咕咕聲,令我無再回應佢,由佢跟左我返上屋企

「你坐低,我煮俾你食。」
「下你買左杯面渣?」
「杯面洗乜你幫我煮。」我喺佢手上面搶返個杯面
「你隻手咁凍嘅?成日無野落過肚?」
「做乜唔食野?」

咪因為等左你成日電話囉!

「唔關你事!」我拆開杯面上面層包裝
「咩唔關我事?你同我即刻坐返低!唔准搞任何野!我整!」佢用命令式嘅口氣,聽得出佢有啲嬲

等左十分鐘,我偷偷地起身去望佢到底搞咩搞咁耐
見到佢將焗好左嘅杯面倒左落隻碗,埋頭煎緊蛋

「煮好喇,坐過黎啦!」佢將碗面放喺餐枱上
「哦。」個心唔情願,但係俾肚餓打敗左
「慢慢食,因住啃親!」佢見我食到殊殊聲,笑左出黎
「哼!」
「飽唔飽呀?洗唔洗煮多個你食?」

我將湯都飲埋,無理會佢嘅問題,直接拎起隻碗去鋅盤洗
佢喺我洗碗時從後攬住我條腰
「如果第時每晚我煮飯、你洗碗咁幾好呢?」

食面時其實我啲嬲已經散得七七八八,女人就係咁易哄

聽到佢咁講,又開始心卜卜跳,但我選擇繼續唔應佢

「你就好啦!食飽哂!我好餓呀!」
「你未食野咩?」我有啲驚訝又有啲懷疑
「出左Camp同佢地去食左碗粉囉。」
「咁你講咩餓姐!你都唔知咩叫餓!」

「餓左好耐喇….」聽到佢嘅呼吸聲已經喺我耳仔邊,開始錫我條頸

「都唔知你講乜!」我繼續洗碗,我當然知佢想表達乜野,呢個時候等佢做主動比較好吧?

佢對手開始向游向上,當對手伸上去嘅時候,突然大叫左一聲
「點解你無戴Bra?頭先落街都無戴Bra?有無搞錯?」
我將洗好嘅碗同筷子放好:「我有著外套,落一落街渣嘛,我平時都係咁。」
「唔得呀!唔准呀!以後落街拎信都要戴Bra!」
「哦。」知道佢驚我蝕底,心裡爽得很
「望住我!」
「做咩喎?」
「俾我知你無聽話你就知味道!」佢用手指打一打我鼻尖

望住佢呢個樣,我彷彿得到左全世界

「邊間係你間房?」佢公主抱咁抱起左我
推!
我指一指向房嘅方向

佢輕輕咁放低左我喺床上,佢開始錫我額頭、面頰、嘴

佢伸條脷過黎同我濕吻,我記得嘉玲講過濕吻要有來有往,所以我嘗試伸條脷去回應佢,佢好似好鍾意咁,更加用力攬實我

直到我幾乎呼吸唔到,佢終於開始向下繼續錫

佢隔住T恤含住我嘅乳頭,另一隻手不停搓我另一邊,互相交替

「嗯…..嗯….嗯」
「鍾唔鍾意?」
「嗯….鍾意….嗯..」

佢掀起我件T恤,好用力咁吸啜我嘅乳頭

另一隻手越過短褲同底褲,開始玩弄敏感嘅豆豆,再好順手咁將手指插入小穴

「嗯….」
「舒服就嗌出黎啦!」
「唔制呀….嗯..」
佢嘅手指不停抽插,我聽到佢嘅手指抽插時發出嘅水聲,知道自己已經濕哂

佢將面褲除去,我咁大個人都無見過男仔淨係著住條底褲,雖然知道接落黎會發生乜事,但仍然不禁面紅起上黎

「你有睇過AV咖!試下好似學裡面啲女仔咁嗌,我好想聽!」

「嗯….啊….啊…」知道佢好想聽,我嘗試收埋自己嘅羞恥心,喺佢耳邊開始呻吟

佢聽到我嘅呻吟異常興奮,開始用舌尖舔我嘅乳頭,同時拉我隻手去入去佢底褲裡面,我下意識縮一縮手,佢再次拉我隻手入去

底褲入面毛茸茸,有種暖暖地嘅感覺,我只係敢輕輕力摸住佢細佬

「你好似平時咁上下摸下佢。」佢發現左我唔敢掂佢細佬,直接將底褲都除埋

我發現佢弟弟比平時喺學校更加硬,外面俾包皮包住左,我嘗試觸摸佢細佬嘅頂頂,果個包皮差啲包唔住細佬嘅位置

我Feel到佢成個人震一震,我發現自己好似都可以令佢好舒服

「呀!」佢突然大叫一聲
「做乜?」
「我無買到Condom...」佢完全停哂手,個樣灰到好似輸左學界聯賽咁
LM 放假追故live左
多謝支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞