【新手故/微甜/婚姻】如果能重來...我要選

367 回覆
101 Like 4 Dislike
出文未!
「我睇過啲AV....係咪可以掹返出黎....得唔得?」
「你真係肯?」

我用手指公喺佢細佬上面打圈,再嘗試用手好似AV咁向下套弄,示意佢可以繼續下一步

佢面上回復返笑容,為左唔俾我佔上風,佢將我嘅短褲同底褲一次過除左落黎

佢將成個人半趴左喺我身上,一邊舔我嘅乳頭一邊用細佬磨蹭我嘅大脾內側

「想唔想要?」
「嗯….啊….」

見我唔肯答,佢過左去床尾,用佢兩邊膝頭將我兩隻腳分開,向我嘅方向跪,用佢細佬不停磨小穴嘅入口

「你唔答我,我…..」

佢用腰力輕輕咁將細佬往小穴裡面推

「啊…嗯…」我別過頭去,俾最鍾意嘅人望住赤裸嘅自己,我緊張到雙手抓住床單

「呀…你個妹迫得我細佬好緊」

佢突然輕輕嗌左一聲,再嘗試再往前推少少

「呀…」到我嗌出聲
「做乜?」
「有啲痛…」
「我輕力啲…」

佢抽返少少出去再插返入黎…..抽少少又再插多啲入黎
痛嘅感覺開始減輕,興奮同羞恥感開始湧出黎

「嗯….嗯….啊…」我嘅呻吟聲隨住佢嘅大細力而高高低低

「好緊,好舒服」佢趴左喺我身上,下半身不停咁抽插

「我想射喇..」佢將細佬抽出黎,射左喺我肚上面

佢拎紙巾將我身上面嘅精抺乾淨,幫我著返好啲衫褲,之後先著返褲

大家都沖完涼之後,我地一齊訓喺床上面,我依偎喺佢膊頭上面

我好細心咁望佢面上嘅每一吋,用手去摸佢嘅眉毛、鼻樑、面頰、嘴唇
聞住佢身上面獨有嘅香味,果一刻我真係以為佢永遠只屬於我

「做咩望到眼都唔眨?」
「覺得自己好幸福。」
「我都係。」佢將我緊緊咁擁在懷中
「你洗唔洗趕車返去?」佢住喺柴灣,要返去中央圖書館先有巴士搭
「我同阿媽講左會留喺Camp多一日。」
「你個大話精!」我甜笑住鬧佢
「都係為左你渣!」佢打側身訓,刻意想我feel到佢細佬又硬左,

結果我地果晚同第二朝都再搞左一次
「點解當年揀佢唔揀我?」
「都咁多年…大家都結哂婚有家庭,仲講黎做乜?」

望住眼前呢個外表成熟左嘅佢,我個心隱隱作痛,眼淚喺眼裡面打轉

如果當年我無見到....陪住佢變老果個應該係我

我下意識用手摭住前臂

「Sorry,我係咪整痛你?」佢放開左我
「無事。」我企返直個人
「點解..」
「我夠鐘返上去做野喇...ByeBye..」

我就好似tbb 啲劇咁,一邊背住佢走一邊流眼淚

子俊:「返到公司未?」
我:「嗯」
子俊:「咁我都走喇...88」

佢仍然好似以前咁,知道我安全先會離開

子俊:「我地仲可唔可以再見?」

我知道自己已經係人地嘅老婆,無論幾唔願意,我都係選擇左已讀不回

到左收工時間
老公:「收工未呀?我喺你樓下,食埋飯先返屋企好無?」
我:「仲有大把野未跟完,你自己食左返去先啦!」
老公:「我未餓呀,你做到差唔多話我知,睇下我喺邊啦!」

結果我忙到9點先走,見到老公坐左喺公司樓下嘅公園篤緊電話
「做咩仲坐喺度?」我行上前問佢
「橫掂未餓咪坐喺度等下你囉,做咩收工唔whatsapp我?」
「忙得滯唔記得左,去食野啦咁!」

佢總係會交代佢每一日嘅行程,無論返到公司、食晏、收工都會報到
但我一向都無報到嘅習慣,但佢從來都唔會要求我跟佢果套

晚餐裡面佢好似平時咁講下佢返工嘅日常瑣碎事

「下個月聖誕節我陪唔到你,公司要我月中過英國搞分公司Start up嘅野,應該要一月頭先可以返到黎。唔好唔開心啦,我到時放假去行下名店,買多啲手信俾你。」

「嗯,自己小心啲。」
去到12月中,特登拎左半日假去送老公機
「我要入閘喇!你要乖乖地呀!」
「知喇,你自己都要小心!」
「我會好掛住你.....」佢攬得我好實
「咁大個人仲好似小朋友咁!又唔係第一次出TRIP!傻人!」
「咁我入閘喇,到埗再話你知。」佢送上深深的一吻

送左老公上機之後,我就一個人搭返機場巴士返屋企

難得放半Day,返到屋企第一時間浸浴,好好放鬆下

浸完浴再做返個身體磨砂、查返層Body cream、再灘返上床敷返塊面膜

「點解你要咁對我?」望住眼前衣衫不整嘅一男一女
「你聽我講…」
「我唔聽….」

一個唔留神就訓著左,如果當時我有企出黎咁講,後尾嘅發展係咪會唔同?

望返部電話
子俊:「落一落黎樓下」
子俊:「你唔落黎?咁我上黎」

係咪仲發緊夢?一模一樣嘅說話
我:「岩岩訓著左。做乜事?」
子俊:「開門。」
我:「下?」

叮噹....

「咩事?」我打開左半度大門
「可唔可以入去傾?」
「唔係好方便,你等我換件衫,喺樓下等。」
「好。」

佢打開車門:「我地去銅鑼灣食晚飯,邊食邊傾好嗎?」
「嗯。」
「我見到魚仔Facebook 寫住你去左送佢機,佢出trip?」
「嗯。你想傾乜?」
「果陣中六都未完,你突然退學,我完全無哂你消息。」
「屋企人送我去加拿大讀書,唔輪到我話事。」

原因喺呢一刻已經唔再重要

「係咩?唔係為左避我咩?」
「點會。」
「果日我鼓起勇氣去你地食飯嘅聚會,我真係好想再見返你。」

子俊續說:「但我去到唔敢望你,怕你已經忘記我,我睇得出你仲好緊張,所以我先約你出黎。」
「我一路都等緊你。」

「你高考無耐就搞大左嘉玲個肚,邊搞邊等我?」我恥笑左出黎
「係意外,我同佢本身就無感情。」
「意外?當年我親眼見到你地..」
子俊由細到大都好霸道總裁feel
好想快啲知內情 追故仔吖,評已正
無錯
多謝支持
但係女主揀老公又揀左個好似完全唔同性格
種反差令個故幾吸引
睇到後面你就會知點解咖喇
樓主等你呀
下學期終於開學,每年下學期嘅開始都係調位嘅日子

我當然無咁幸運繼續同子俊一齊坐,今個學期幸運嘅係嘉玲

嘉玲同子俊一齊坐,搞到我連紙仔都唔敢傳俾佢

仲要不時望到嘉玲請佢食波餅,我每次都叫自己冷靜

調左位之後我同子俊少左機會約喺學校裡面做壞事

於是我寫左張紙仔,趁無人時放左喺子俊嘅櫃桶入面
「五點,禮堂後,CY」

去到五點鐘,我準時喺禮堂後台出現,佢亦一早已經等緊我

我知道喺學校搞係好大膽,但年輕嘅時候就係唔識個“”字點寫

「終於得返我地兩個喇!」我好開心咁攬住佢,隻手伸左去摸佢細佬
「你學壞哂!」佢逗起左我一邊腳,拉我靠向佢身邊
「跟你學嘅!」我主動咁錫佢,伸條脷去佢果邊

佢掀起我條校裙,將我條底褲直接拉到最低,將個頭哄埋黎
「喂,做乜野?望咩喎!」

佢抱起我,將我放左喺梳妝台上面,將對腳向兩邊推開

「嗯....嗯...」佢舔緊我嘅豆豆
「嗯..唔好啦!好肉酸呀...嗯」

佢條脷不停咁喺豆豆同小穴度打圈

「好喇...夠喇..」我推開佢嘅頭

佢拎起紙巾將口中嘅愛液吐走

「到你幫我喇!」

「下?點幫?」

佢除開皮帶,將校褲同底褲一次過拉低,示意我行過去

「啪!」外面突然間傳黎跌野落地嘅聲音,嚇到我地都靜止左

見過左幾分鐘都無動靜,我地先繼續

「試下用口幫我...」佢拎起佢細佬

「唔制!咁肉酸!」

「幫我啦,我想試好耐。黎啦。」

我蹲低個人,先用手拎起佢細佬,輕輕張開左個口,都未ready佢已經向我個口推

「咳..咳..咳..有陣尿味...」
「Sorry,我濕張紙巾抺一抺佢先。」
「OK,你再試下。」

我先閉氣,之後嘗試好似睇AV 啲女優咁,將佢細佬放入口

「好舒服,你含得我好舒服」
「含入啲!啊...再含入啲!」佢伸手禁我個頭,務求令我含住哂佢成條野

「咳咳....唔含喇,頂到我喉嚨,好辛苦!」

佢將我成個人抽起再擰轉,將細佬直接插入黎

因為頭先停左幾分鐘,再幫佢含左陣,下面已經唔係好夠濕,所以佢入黎嘅時候有啲痛

「嗯....嗯....」
「係咪好舒服?」
「嗯....啊...」
「細聲啲!啊...我要射喇!」
佢同之前一樣都係臨射果下掹返出黎,射到我成條底裙都係

突然間,聽到關門嘅聲,我地嚇到心都幾乎跳出黎

「死啦!係咪有人望到?」我地都即刻著返好校服
「如果係老師或者校工見到應該已經喝停左我地啦,無事掛?」

好好彩第二日早會並無提起任何關於我地嘅事,鬆一口氣

自此我地就越黎越多喺學校做壞事

偶爾嘅濕吻、觸摸下對方嘅身體,已經好滿足
次次都唔用套咁大膽
多謝支持
喺學校嘅後花園,我輕輕靠向佢

「我星期六下午返學校練波,你黎唔黎睇?睇完我地可以.....」
「你唔好滿腦子得搞野得唔得?」
「上次你撩人先嘅!」
「我星期六唔得呀,一早應承左媽咪陪佢行街」
「下...哦。」

我星期六其實無約人,我想俾個驚喜佢

星期六

我偷偷地喺車閘同埋學校門口睇佢打波,見到所有隊員都去哂更衣室,佢仲留喺球場

到啲隊員都換哂衫走哂佢都未肯入去沖涼

我趁佢唔為意偷偷地喱左入更衣室最後果格,等佢入黎就偷襲佢

無幾耐我聽到有人聲行入黎

我聽到拉浴簾、開水嘅聲音,正當我諗住偷襲嘅時候
聽到另一個輕啲嘅腳步聲行左入黎

佢啲隊員唔係走哂喇咩?死啦!俾人發現我喺男更衣室點算?

我再次聽到拉浴簾嘅聲

「啊...做乜?」

「你曳呀!」子俊把聲好興奮

「嗯....嗯....」花灑聲之間夾雜住一把女聲喺度邊吸啜邊呻吟嘅聲

「細聲啲!」

隔離傳黎一啲熟悉嘅聲音,係手指喺下體抽插嘅聲音

「嗯..嗯..啊.」係嘉玲把聲,果一下我個心已經碎裂

啪...啪...啪...啪...

每一下都好似喺我已經碎左嘅心上面踩多兩腳

「我要射喇!啊...啊...射左喇...好舒服...啊」

我唔想去想像隔離係咩場面,我只係想盡快離開呢個地方

「等埋我一齊走啦!喂!」
一輪水聲之後,聽到佢地前後腳咁離開左更衣室

我等多左五分鐘都離開左更衣室

好快電話就震一震
子俊:「行到邊呀?」
子俊:「我好掛住你」
子俊:「睇到覆返我啦」
呢個到底係邊個?點解咁陌生?點解可以同我朋友搞完野之後若無其事咁搵我?
點解要揀嘉玲?係咪因為我身材唔夠佢好?

我地之間仲有冇彎轉?

無,我過唔到自己果關..

喺我問左自己無數個問題之後
我:「我地分手」

佢見到個sms之後瘋狂咁打俾我,我最後連電話都熄埋
我知道我唔熄電話,佢肯定會威脅我要上黎我屋企

被背叛嘅感覺,就似俾對方喺心臟上面劃一刀,永遠都唔會埋口

星期一
一返到學校,未開始早會佢已經捉左我上課室
「點解要熄電話?」
「你知唔知我搵你搵到就黎癲!」
「點解無啦啦要分手?」

「唔鍾意你咪分手囉!」
「你唔鍾意我你鍾意邊個?」
「你永遠都係咁自負!我同你一樣,都有好多選擇!」

「楚兒。」余仔喺呢個時間敲門行入黎,係我同佢事先夾定嘅
「夠鐘早會喇!」佢拖起我隻手想行出班房

「就係佢?你寧願要佢都唔要我?」

我無再回頭,行出班房

我無去拆穿佢地,因為係我瞞住嘉玲同子俊一齊在先

呢個學期仲剩返3個月左右就結束

佢每次望住我嘅眼神,有種不屑又有種失落,男神大概無俾人飛過?

見到佢咁失落,我竟然仲有安慰佢嘅衝動

愛總會衝昏頭腦

而家係佢背叛我,點解好似我做錯事咁?

我留意到嘉玲比以往更加張揚咁喺課室送秋波

子俊見我望住佢地時,佢會即刻縮開,我都會立即擰轉頭

余仔紅住面咁問我:「一齊出去食LUNCH好嗎?」

「好呀!」

我知道子俊聽到余仔約我,做戲做全套,點可以唔應承?

去到餐廳無耐,我見到子俊同其他同學入左黎,同學裡面包括嘉玲

嘉玲好快就望到我地,笑瞇瞇咁講:「撐枱腳呀?」

我報以一個白眼:「係呀!」

嘉玲好快就坐左去子俊旁邊,捱哂成個身去子俊度睇Menu

子俊今次無縮開,我望到嘉玲隻手放左喺佢大脾

點解要咁明目張膽?我地分左手有幾多日?

我塊面谷到紅哂,我努力抬起頭,希望眼淚唔好流出黎

「楚兒,你想食乜?」單純嘅魚仔並無留意到
「哦,C餐,可樂。」我輕輕抺走眼角嘅淚水
「我聽到你呢排有幾聲咳,不如飲杯熱野?」
「是但。」

我全程都無再望去佢地果邊,我唔敢望。

我知再望眼淚就會缺決堤
More
支持,寫得好好
聽朝
多謝支持#h
Lm
多謝支持
此章節有不當行為,請勿模仿!

「唔好喊啦….」余仔拎起紙巾,幫我印眼淚
「我無事。」我強擠起一個微笑
佢輕拍我放喺枱面嘅手:「喺我面前唔需要扮開心,開心或者唔開心可以同我分享,我可以做你嘅樹窿。」
我深呼吸左一啖:「多謝你。」

「喂!子俊你未食完咖喎!去邊呀?」嘉玲跟住子俊,離開左餐廳

食完LUNCH返黎,見到有張字條喺櫃桶
「五點,禮堂後,TC」

佢咩意思?都已經可以明目張膽喺餐廳互相依偎,仲有乜好講?

諗左一個下午,個心七上八落

我知道自己真係好愛好愛佢,儘管佢同嘉玲…但抽身又談何容易?

或者我地之間仲有彎轉?或者佢仲會有其他解釋?

最後我依約去左禮堂,見到畢生難忘嘅一幕

準時五點,我偷偷地入左禮堂再輕輕行去後台嘅方向

仲有三級樓梯嘅距離,我聽到後台發出啲整跌野嘅聲音,我加快腳步行到去後台嘅門口

後台嘅門半掩,我探頭向入面望

「嗯...啊...好舒服!你插得我好舒服呀!」

我望到子俊嘅背面,佢嘅屁股不停向前推..

「啊...我要射喇...」佢半趴喺赤裸嘅嘉玲身上,雙手用力咁揸佢對36D嘅波

「射喺入面....嗯..今日安全期.....啊..舒服...」

「啊…」

我唔敢再望落去,雙腳失去支撐嘅力氣, 跌倒喺房外面

我摀住自己個口,眼淚已經奪眶而出

我用盡身體僅有嘅力氣爬起身、逃離呢個可怕嘅地方

想我死心,需要做到呢一步咩?

返到屋企後,我將自己鎖左喺房間

決堤嘅眼淚原來係會令人頭漲、令人暈眩

我開始𠝹手,望住手上面嘅血不停流,我閤上雙眼

原來人傷心到盡頭,流血並唔會痛

後來媽咪送左我入醫院,醫生指我有抑鬱嘅傾向

醫生寫左兩個星期假俾我,媽咪決定送我去加拿大讀書,希望我更快痊癒

或者離開對大家都係好事

退學呢一日,我選擇左同媽咪一齊返去學校完成手續
無論傷得有幾深‧我仍然好想見多佢一面

我著左外套去摭住前臂上嘅繃帶

我選擇lunch time返去,因為我知道佢會喺籃球場打波

望住佢同其他人打緊全場,望住專心打波嘅佢,眼淚唔受控制咁流出黎

心裡面同佢講左句:「再見。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞