【新手故/微甜/婚姻】如果能重來...我要選

367 回覆
101 Like 4 Dislike
無錯!無得話自己因為年紀細,又見嘉玲唔著衫就上⋯⋯⋯
藉口黎 由之前佢吾主動拒絕d女獻殷勤到嘉玲送上門佢照食(仲有更衣室個鑊先比楚兒飛)自己攞黎衰
都話左。A 係咁

加油 校園背景我最鐘意
樓主加油!推
樓主文呢
《續─發生禮堂後台的當日-子俊的視角》

我地之間係咪仲有得返轉頭?頭先嘅憤怒被一掃而空

四點半我去到禮堂,一開後台嘅門,仲未有人

突然有人喺我後面攬住我

我依戀咁擁住佢嘅雙手

我擰轉身,嘉玲?

我立即推開佢:「點解會係你?」

我推開佢時望清楚,佢上身嘅校服無扣鈕,裡面著住左白色lace嘅bra、下身嘅校裙已經不翼而飛,只有一條白色近半透明嘅底褲加一對白襪

雖然佢嘅意圖好明顯,但見到女仔著到咁性感,都忍唔住吞一吞口水

「我鍾意你!」佢主動攬住我條頸,嘴唇已經貼左埋黎,佢對波都已經同我心口貼心口

「你知我有鍾意嘅人咖!」我輕力推開左佢

「我唔介意!」

佢行過黎喺我面前跪低,一邊將我條校褲連底褲除低左

「喂!」我都未喝得住佢,佢已經手握住我細佬,一野含左落去

佢半張開口咁含住我細路,深深淺淺,其中一隻手賣力地不停套弄

我嘅理智想叫佢停低,但身體嘅就想佢繼續

佢就好似喺度舔雪條咁,一邊含一邊發出雪雪聲

喺呢一刻,我嘅理智線已經俾性慾沖斷左

「雪...雪...嗯..」

佢突然企返起身,將我推落張櫈度,兩邊腳就分別企喺我兩邊大脾旁邊

「舔我!」佢將自己個Bra拉低,將一對渾圓嘅波展露喺我眼前

真係好大對波!我雙手一齊揸住、開始去吸啜佢嘅乳頭

「嗯....啊...啊」佢嘅呻吟聲真係好淫蕩

佢喺我舔佢對波嘅時候不停用下本身磨我細佬

我推起佢,伸手入佢底褲,嘗試好似AV咁將兩隻手指插入佢個妹

「啊...啊...啊...好舒服...嗯」

佢嘅淫水好多好多,幾乎將我隻手都整濕哂

我將手抽返出黎,將愛液抺返落佢身上

佢再次將我推返落張櫈度,手執住我細佬,慢慢坐落黎

佢喺我身上不停咁un,un到我爭啲就射出黎

我稱起佢個人再反轉佢,對正佢個妹插落去

一邊推一邊揸住佢對木瓜奶,真係好正!

「啊...我要射喇...」

「射喺入面....嗯..今日安全期.....啊..舒服...」

原來唔洗掹出黎射真係爽好多

外面傳黎跑步同關門嘅聲,可能係上次偷睇我同楚兒…

楚兒.....我係咪痴左線?

「....好正!黎多次好無?」嘉玲邊索氣邊攬住我條頸
live咗
好好睇
楚兒揀余仔揀得冇錯
簡左一個愛自己的人 而唔係簡一個自己愛的人
多謝支持
加速
晨早一推
「你而家講乜都得咖啦!」

「係真咖!明明係你寫紙仔約我之後又甩底!」

「就當張紙仔唔係你寫,但你的確同佢搞左野!唔只禮堂,仲有更衣室!」

當年嘅畫面再次喺我腦海不停重播,禮堂嘅、更衣室嘅

眼淚已經唔受控制咁流落黎,我下意識用手摭住手上嘅疤痕

「真係得禮堂果次!」

「我當時就喺你旁邊果格,聽住你地....點解到而家仲要講大話?」

《更衣室當日-子俊的視角》

原本諗住可以練完波試下同楚兒喺更衣室搞,應該好刺激

點知佢約左媽咪唔得閒,唉!

打到半場嘅時候,我望到楚兒喺車閘偷望我!

佢想俾驚喜我?

練完波我都特登留喺球場上

要等班友仔個個都換哂衫走哂,咁等陣先可以有地方...

「喂!子俊你仲打呀?我地去食lunch喇!」偉健大叫
「打多陣,你地食啦!」

咦?楚兒行左去邊?唔通想偷襲我?嘻嘻

入到更衣室,正當我開水沖身嘅時候

後面有人用毛巾蒙住我對眼,再喺後面打左個結:「啊...做乜?」

佢伸手套弄我細佬:「你曳呀!」

接觸到佢身體,我知佢已經除哂衫,衰妹幾時學到咁壞?

佢含住我細佬,感覺佢嘅技巧好似進步左不少

我伸手將佢個頭禁埋去我細佬度,想佢含住我成碌野
「嗯....嗯....」
「細聲啲!」

佢企返起身開始同我濕吻,我想伸手揸佢對波但佢推開左我隻手

我唯有向下攻,玩完佢粒豆豆之後就將中指插入去佢個妹度

「嗯..嗯..」

我隻手已經俾佢溫暖嘅淫水佔濕哂

佢將屁股遞向我細佬度,我亦毫不客氣,扶住佢條腰,將細佬隊入去

「嗯..嗯..啊.」楚兒嘅呻吟聲夾雜住花灑嘅水聲,比平時嗌得淫好多

喺更衣室裡面咁樣一邊開住水一邊搞真係好正好刺激!

「我要射喇!啊...啊...射左喇...好舒服...啊」

我臨射果刻掹左碌野出黎,射哂喺佢背脊上面

正當我諗住除開條毛巾嘅時候,佢伸手禁住我,錫左我塊面一啖

跟住就好快咁跑走左

明明咁怕醜又要學人咁大膽,搞完即刻走

我再沖一沖身,著返好套便服諗住出去搵佢

點知望哂球場、小食部都唔見佢

我:「行到邊呀?」
我:「我好掛住你」
我:「睇到覆返我啦」

衰妹行得咁快走左邊?

楚兒:「我地分手」

岩岩先搞完野,而家要同我分手?
我不停咁打俾佢
「你所打嘅電話暫時未能接通,請遲啲再打過黎啦!」
「喺更衣室果個明明係你!我見住你偷睇我練波咖!」
「果日喺更衣室同你搞野果個係嘉玲!唔係我!」
「無可能…明明就….」

子俊一邊講一邊努力回想當日嘅情況
「仆街!唔怪得之果日又蒙眼又唔俾我掂對胸!」

「即係當年放喺我櫃桶張紙唔係你寫嘅?」

「我真係無寫過咩紙仔呀!如果張紙仔係我寫,我點會明知你會黎仲搞嘉玲?我又唔係傻嘅!」

無力感令我瞬間無辦法再諗任何野,直至子俊扯起我隻手

「你隻手做乜?點解咁多疤?」佢坐左去我身邊,好激動咁扯起我隻手
「你幾時開始戒手?」

我望住手上面粗幼不一嘅疤痕,我立即摭返住前臂

雙眼望住子俊,眼淚不停流

點解我當時唔問清楚就下決定?其實係咪我傷害佢在先?

佢將我嘅手推開,輕輕力觸摸上面嘅疤痕:「仲痛唔痛?」

佢一邊攬住我膊頭,一邊將我嘅頭捱向佢:「係我傷得你太深。」

「點都好,我始終係背叛左你,對唔住。」

我知道佢都流緊眼淚,可惜我地已經錯過左對方。

曾經,我為左佢幾乎放棄左自己嘅生命,點可能返轉頭?

「我地重新開始好嗎?」子俊輕吻我嘅頭髮

「太遲喇,你同我都已經有家庭。」我輕輕力推開左佢

「我同嘉玲真係無感情咖,你當年退左學之後,嘉玲同我講余仔同你一齊去左外國讀書,我當年心死左一大半,我唔敢主動搵你,但我一路都無同嘉玲喺埋一齊!」

「果陣雅詩同我講,我走左無耐你已經同左嘉玲一齊!」

「真係無呀,佢係一直喺我身邊,可能因為咁身邊嘅人就誤會。」
「如果係誤會,點會有BB?」
「你走左之後,我一直都單身,直到高考完我都無理身邊痴埋身嘅女。就係果一次,嘉玲話有你消息,約左我出去….之後….我無諗過一次就會中..我…」
「就當呢個係意外,後尾又會有左妹妹?」

「我果陣知道左佢有左,無可能叫佢唔要,所以負起責任娶左佢;佢話佢明白係意外,好感動我肯娶佢。佢生左哥哥之後,其實我地無再行埋,生活上除左一齊湊小朋友,基本上係零交集。」

子俊一口氣將半杯紅酒飲哂:「結果喺結婚第三年,佢開始每晚著住性感睡衣,甚至趁我訓著覺嘅時候主動除我褲,我都係個正常男人,幾年無….結果就有左妹妹。但之後到而家都無再搞過野,一次都無!我同佢分左房訓好耐!」

「我仲好愛你!」子俊將頭哄埋我耳邊
好無奈
咁都可以認唔倒/錯
最慘係余仔
「你醉喇!」我聞到佢嘅酒氣同我有極近嘅距離

佢伸手想攬住我條腰

「唔好咁!呢度係餐廳黎咖!」我推開佢隻手,嘗試坐直啲個人

「對唔住。我送你返屋企。」佢拖起我想拉我往外走

「你飲左咁多酒,唔好揸車喇,我送你搭的士。」

「我唔想返屋企…」

我扶佢行去的士站嘅途中,佢成個人捱左喺我身上

當我扶住佢條腰、觸碰到佢身體嘅時候

熟悉嘅肢體動作令我不禁諗起以前一齊嘅記憶

「仲記唔記得我第一次拖你手就係喺銅鑼灣?」

我知佢根本無醉,所以就縮開扶住佢腰嘅手
「嗯。」

「果晚你著住條淺綠色嘅裙,真係好靚!」

「可唔可以俾我拖你隻手?只係由呢度行去的士站。」佢講完已經拖住左我

雖然出力想fing開佢,但望住佢緊緊咁拖住我呢種霸道

呢種霸道,仍然令我面紅耳熱

「果陣我地人迫人咁,行到黎呢個位就塞死左。」佢喺啟超道同利園山道交界停左喺度,突然用力咁攬住我

「聖誕快樂!」面上嘅笑容同十幾年前一模一樣

呢一刻,我幾咁希望大家仲係17歲

而家嘅佢,比當年嘅佢更加壯,我根本無力推開佢,唯有俾佢緊緊擁抱住

「仲有成個星期先到聖誕!」

去到的士站,我地上左同一架的士,因為大家住得唔算遠,我打算兜左佢返屋企先

我知道自己嘅身份係人地嘅太太,亦知道佢係人地嘅老公

我仍然俾佢全程車拖住自己隻手,一邊說服自己:拖手唔算出軌
有邊個男人結o左婚想溝第二條女唔係話同自己老婆冇感情分房瞓
Exactly
男人
算吧啦
實出軌 因為姣婆遇上脂粉客
出軌故真係會睇到心態變
力口速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞