漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
但一見到樣就分到啦bo。 就咁諗就難d
成套野最鐘意就係鋼 太型
Binc
實力(空閒,千佳,休斯) 同戰術(眼鏡,休斯)都過硬
好想睇眼鏡問:二宮先生 真正贏家係?
遊真收二宮落去個下點樣又hopper又雙盾?
定係眼鏡幫佢開一個
話說設定集有冇提過border識唔識整trion兵?
諗緊如果遠征會整專屬trigger畀三雲
整個trion兵控制器好似幾啱佢

啲兵係整定嘅,唔洗用三雲啲trion,三雲只係決定放邊隻出嚟同落指令
一係就設定成可以用其他人嘅trion 即時睇情況整
咁駛鬼佢咩 叫眼鏡做通訊支援咪得
都係落order但係有空閑千佳控
有現場指揮啲trion兵戰力好似會高好多
好似打遠征艇嗰班近界民咁
鋼保護飛船嗰一戰真係好撚柒型
小南神預言
追返晒排位戰
戰術上二宮係中左眼鏡計
眼鏡不斷收集情報嘅成果
知己知彼百戰百勝
二宮又睇小眼鏡嘅戰術先會正中下懷
如果佢係正正常常咁打就無咩破綻

藤原啓治さん、林藤支部長を演じていただきありがとうございました。

いつも我々アニメ製作スタッフのことを大切にしてくださったこと忘れません。

スタッフ一同、心よりご冥福をお祈りいたします。
最新個集真係cls

其實點解有d隊可以4條友落場,有d得3個,咁咪好唔公平囉
講求合作性,4人未必比3人好
之前有一話有講
多個人要諗點配合&戰術
而且出多個廢嘅=送分
打近界民係著數嘅,但打rank唔算好:
1:混戰容易被針對
2:戰術難練
3:操作員要睇住4個人
其實主要係因為大家見到加嘅係休斯
唔好話廢嘅
加個中等嘅 e.g.鈴鳴第一隊長/東隊兩個攻擊手是但一個
一對上B級前列已經一定要同隊友夾先有得打

不過睇番A級都唔少4人隊
8隊有4隊都係
已經唔記得話要去遠征係幾多年前嘅事,不過終於打晒B級rank戰
套野停得太耐我已經唔記得晒同主線劇情有關嘅野咁濟,剩係記得打rank 戰上上位
淨係記得第2次入侵班近界民仲未走
想睇空閒個黑trigger多啲,無記錯上次用已經係打星之杖個阿伯?
btw係咪終於可以去搵返replica
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞