漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
忍唔住睇埋英文版
正撚到
我都未睇中文 好想睇
想睇眼鏡串返二宮
問極佢都話贏到我先講呀啦
原來ibis唔會強制變大炮
都可以控制係線狀
不過如果大炮應該射死埋修
眼鏡:無野問了
中咗
咁都比你掘返出黎
實際上呢一下係空閒攞
眼鏡0分,但作用愈來愈大,蜘蛛戰法,追尾彈,學王子講經驗再多啲就係稱職射手喇
https://m.manhuadui.com/manhua/jingjiechufazhe/
呢個網有194-195中字,不過係殘體
三雲得手個表情好正
動畫之前係咪喺打香取同埋AB級守護飛船之前停咗?
好撚想睇那須開大技殺條女嗰一幕
眼鏡開始前都講有機會得分就出手
辻唔係轉身打眼鏡都無破綻比千佳射中
如果兩個都衝去千佳到就會知道射線有防備
確實千佳要自保就只可以射鉛彈
但係吊咗辻出嚟修斯認為時機先指示千佳
眼鏡嘅戰術係去到引走兩個為止
修斯再隨機應變先成功
趁完曬可以重睇一次Rank 戰
WT真係最俾人低估競技/戰鬥漫畫
基本上 無人會太在意眼鏡
好似蚊仔咁 有d煩 最多令你無咁集中
弓場-近身屈機男
搞到個個都要諗特別招對付佢
好多人嫌睇漫畫要用腦 好麻煩丫麻
運動漫d規則都好多頂唔順
作者入院大修前其實都有個勢起
可惜⋯
出左漢化未
上面咪有
唔該
睇完好撚正 又係時候重溫一次rank戰
贏了
設定咁仔細嘅好難上到“最top”
最top通常係主力sell熱血嘅
同埋角色成長要好“可視”,練完真係變左色,換咗衫,頭髮高咗

WT去到今集大家都見到修嘅成長
經過百幾集努力
最後用佢嘅計謀陰到trion魔王二宮,好熱血

但係實際上對外人只係佢嘅子彈學識轉彎
對中小學生完全唔吸引

唯一類型比較接近嘅應該係hunter
不過hunter一開始都係熱血型小岡做主軸
Hunter紅嘅係基仔同古拿比加
而且念能力發展可以無窮無盡異想天開
再加埋配角獨特同世界觀新奇怪異
WT雖然係戰鬥上同角色都高質
但係慢熱型劇情同無乜中二病原素
要細味先會識欣賞WT
到遠征篇再加動畫做得好要紅無難度嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞