漫畫境界觸發者 ワールドトリガー World Trigger 集中討論

1001 回覆
18 Like 5 Dislike
Jump都算係禁,上星期去睇仲有幫佢出周邊
佢用緊trigger
件衫係隊服嚟
照理應該都類似今集咁係舖路俾隊友發揮
當然你個講法都有機,俾四眼執雞

不過我覺得最後唔夠分,之後用外掛過去第個世界會幾過癮
正常喺個bolder入面好似都係用緊trigger
之前有人講影浦壞話 一野俾影浦打爛咗trigger 如果唔係個c級仔死撚咗
原來係咁
其實小南用短頭髮t體個原因好on9
自己入女校要扮淑女, 又唔想俾熟人知自己係border攻擊手,同人講自己係操作手
所以t體用短頭髮同配色唔用自己中意既紅色

Border入面用唔用Trigger 係隊員自己決定

作者答過的
阿迅都係trigger體,未用過真身
好似有講,trigger打人係最多少少痛楚
點會呀 眼睛仔俾2個黑trigger打到入晒廠差啲死喎

但係講解唔使用到trigger掛
不過都唔排除今次真係剪咗頭髮
正常喺個bolder入面好似都係用緊trigger
之前有人講影浦壞話 一野俾影浦打爛咗trigger 如果唔係個c級仔死撚咗
好似有講,trigger打人係最多少少痛楚
點會呀 眼鏡仔俾2個黑trigger打到入晒廠差啲死喎
Border 個d好似唔會
一開始好似有講
嗰次係眼鏡特登熄咗自己個trigger所以先會重傷,正常用trion體嘅話肉體係唔會受傷
有得set,最多痛到冇意識
敵人trigger冇設定ed保護裝置
打肉身都有威力
作者畫短髮女係一流
個個都好得意
女仔裡面最中意千佳同那須隊長
但劍類就應該無呢個設定
那須真係唔錯

2月11日はB級・玉狛第2のスナイパー、雨取千佳隊員の誕生日!!
規格外のトリオン量から繰り出すアイビスの銃撃や炸裂弾は、地形を大きく変えてしまうほどの威力を持つ。
仲間と肩を並べて戦うことを決意した彼女に、大きな祝福とエールを!
#ワールドトリガー
#千佳隊員お誕生日おめでとう
我都唔記得晒
不過岩岩由頭煲完
作者病段時間重睇過幾次
其實值得重睇
重睇過好多次 差唔多個個都記得晒
呢套嘢次次重睇都有新發現
最中意係作者會不停諗到D武器既新用法,明明大家件武器一樣,但係只要有創意既話可以有勁多新穎既用法

例如空閑用蠍子同蚱蜢既方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞