Asus ZenFone 討論區(4)

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
你有冇發覺佢打錯好多字
唔係錯别字 係真係錯字
就算你當係假,我都叫搵過網上一篇講到明係嘅文章,你哋放親嘅Link或片都無直接講明非ODM貼牌…

我就唔明要人想象唔係ODM貼牌都係証據?反而認為條假新聞有晒數據表、作到水蛇春咁長,都唔有根據嘅証據… 好野
我睇完都睇唔到點解OBM OEM喎? 不如你cap圖圈出一段或一句有直接指明係OEM或OBM先啦…

憑睇嘅人認為個風向點擺由放Link者話事架
我唔理啊
我話係ODM就係ODM啦!呢個對我嚟講係事實啊
你睇唔到佢哋個開發過程?定係你唔識乜嘢係R&D?
我一早就講大家講嘅都係事實,你無睇到只講咩?
只係你哋無法接受我所講嘅事實。但你哋提出嚟嘅Link/片都直接支持到你哋嘅事實。而就算當成假,我都有文字提到係ODM貼牌。
追隻字有直接提到華碩R&D部門設計?
以我去想象就係?
*邊隻字
https://www.cool3c.com/article/144874
flip camera專利問題
冇R同TM都好正常

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20190515001500-260412
odm機攞設計獎
等你哋放條Link睇到華碩告小米手機外型設計新聞,期待
係都等你放條Link直接講zenfone6係貼牌機先啦
都話外判OEM…你去瞭解吓外判OEM先啦

原來係屎米打手嚟呃飯食
早就放咗…你哋話假新聞唔接受啫,但你哋無放到Link一字一句去講係用其他方式生產喎…
之前又話zenfone6係odm貼牌機
依家又外判oem
你想點呀
証據呢?點原來法?
小米美圖只係華碩以外第一家出咗新手機預告圖明會用呢款odm款,所以覺得?如果係oppo、vivo、屎為、Lenovo先出,我又係佢哋嘅打手?
又唔好話佢打手住
佢只係9upper啫
sorry
你係戇鳩仔先啱
https://www.chinatimes.com/newspapers/20190611000324-260204?chdtv

條Link入面講嘅野 我點都睇唔明你哋點會睇成係假… 老作呢個標題作文造假動機係乜? 寫完華碩手機會摺埋?

只要你哋提出到你咁嘅見解有一字一句証據,我實會信你哋,但你哋未做到囉,反而我連文章都提出放到Link,你唔信畀Dislike我回應我"唔信"咪算囉,唔係將一件事實搵辦法講成假架…
仲有zenfone係用ODM又點?點解唔接受到?我無反華碩喎,我仲睇好華碩肯花錢搞ROG Phone呢類OEM手機…
吓? ODM貼牌啫又點?
據了解,華碩自上一代ZenFone 5系列將代工組裝業務轉單改以中國的ODM廠為主,而今年肩負起讓華碩手機事業重新出發的ZenFone 6旗艦系列機款,亦多延續去年的供應鏈結構,至於ROG Phone兩代機款,也由另一家中國的手機ODM暨整機製造商負責。這也讓法人不免關注今年華碩在供應鏈的管理及時程掌握情況,後續將影響其今年下半年手機事業營運動能。

你講曬啦
block咗佢算數,純粹踩場廢up同埋FF
佢之前已經係咁搵位入zenfone 6,而家就直情老屈貼牌
佢目的都係入嚟擦存在感嘅啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞