Asus ZenFone 討論區(4)

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
喂大佬
我呢句同樓上 果位 講架

我當然明白 指控方 係應該自己提出證據
sor 冇睇到個名

就咁屌一屌鬼推post推得幾快
又要我放返我最初嗰條LinK,我唔係攞出有提到係ODM証據咩?
https://www.chinatimes.com/newspapers/20190611000324-260204?chdtv

中華電子報會唔又係農場新聞啊?
zenfone手機由zenfone3開始交去台資ODM代工廠,到2017下半年改去陸資ODM代工廠代工,zenfone5到6都係陸資ODM代工廠代工。

咁貼得牌,就預咗其他大陸品牌有手機個樣會同部zenfone6一個公模啤出嚟咁架喇,有乜問題?
有留心zenfone5一系列型號,都係其他牌子個外型9成似。
係咪被指控我嘅人另針對我某一條Link去講?而略過我最初就放一條有講華碩zendone係大陸ODM廠代工嘅事實。
中時電子報出晒名親中做假新聞
係台灣版嘅大公文匯,估唔到你用嚟做source
https://news.ltn.com.tw/news/politics/breakingnews/2812838

佢嘅據了解亦都係開唔到名,又係呢啲吹得就吹
哈哈,你話假新聞連假親聞裡面咁嗰尐統計表係點樣造假法?

願聽其詳…
如果依單係法院案件
佢神早就俾法官屌到7彩
啲所謂證據都只係片面之詞
呢D野都討論到幾板 但手機用家分享係接受零 犀利。。
有時撚吓狗先推到post
原來立場新中,報嘅野就係假新聞…咁假到季度出貨表都造假埋?
代工zenfone 3係和碩
你其實係唔係盲?
zenfone 6係ODM 嘅證據你攞到出嚟未?
攞到zenfone 6係ODM嘅證據未?
咁拉,你想我搵証據,不如你搵吓唔係ODM生產嘅証據出嚟先啦!啱唔啱啊?

而且唔好帶風向去講假新聞、內容農場…
事實係小米預告咗新小米美圖手機相機設計係一貫odm手機出現嘅設計。代表zenfone6都係odm代工貼牌生產呢個事實…只係有班人唔肯面對現實做打單行為擺話題風向…講其他野。
肯定係外判R&D俾OEM但唔知點解又ODM生產啦
華碩其實係空殼公司
你睇埋小米美圖手機拆埋機先啦… 拆機代表乜?其實
以為零部件印上ASUS字樣就係華碩自己生產?你唔係咁無知話?
你係控方唔搵實証叫辨方搵?
你搵到實証,就唔會一直擺風向講其他野啦!

快尐出條非ODM貼牌實証Link出嚟K.O我啦…一味鳩吹
你啲ff功力都幾勁吓
我幾時話啲零件係asus自己生産?
我話zenfone6唔係odm機咋
鳩吹果個係你
你自己都搵唔到實証
乜唔控辯相雙都要提出証據支持自己咩?

都係一句,小米美圖手機都會肯定用zenfone6一樣嘅ODM貼牌方式生產。
所以上年全部m額機包括iphone都係ODM貼牌
智者啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞