Asus ZenFone 討論區(4)

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
哇,5000電好似唔係咁勁炸wor
855機最勁佢喎
oneplus7 =3700
zenfone6 =5000

舊電大人都成30%,但用到最尾都係叫多人10%

https://www.youtube.com/watch?v=TEl8Z5YjNzc

仲有睇埋呢條片,真係有d卻步,d拍片色假撚到西咁

但反轉鏡頭真心有興趣,外型都唔錯,唔知衝唔衝好
6+128已經夠用啦過多幾個月係咪會減少少
個test 唔係maximum亮度咩
已經好勁啦喎
無啦細鋪,應該得水貨
滙豐cls 獨家,誠哥玩撚晒
唔想要贈品
舊用家無減價

得張爛鬼 128GB sd card
同埋聲稱值300 嘅上網卡
張sim卡真係孤鳩寒
早買早享受
遲買平幾舊

都係遲買算
部zenfone4 仲服役良好
從即日起至 6 月 10 日止,於指定通路購買 ZenFone 6,可獲得早鳥禮「完美防護套組」,內含 hoda 滿版玻璃保護貼、犀牛盾 SolidSuit 防摔手機殼與 ZenPower Duo 行動電源,價值 $2,019,並加碼上網登錄會員點數十倍送,更有機會獲得三十萬現金。

此外,若在華碩專賣店購買手機,除了上述「完美防護套組」外,還可另外獲得一年螢幕意外損失補償(最高可享 $5000 理賠金)、延長保固 6 個月,並可刷卡六期零利率。而在電信業者方面,ZenFone 6 將於 6/7 起在各大電信開賣,其中中華電信將獨賣 8GB+256GB 版本。

台灣送呢D

唔知月尾香港賣8+256果時送既野會唔會唔同
成功完成登記之會員將收到確認電郵及 QR code,於指定時間內 (2019年 6 月 23 日或以前) 在 ASUS Store﹑csl 或豐澤購買 ASUS ZenFone 6 後可憑確認電郵及 QR code 到華碩皇家服務中心換領以下禮品,禮品總值超過 HK$1,000:

128GB MicroSDXC Card Class 10 記憶卡 ;
AIRSIM 無國界上網卡 (面積 $300)
額外一年原廠保養服務

淨係asus store, csl, 凶澤有得賣?
dllm
連胃信都冇傻的嗎
誠哥
連出貨日子都講到咁虛無
6月14
6月14落街鋪會唔會有埋8+256
https://www.eprice.com.hk/mobile/talk/4543/213206/1/

比想像中貴
真係貴左d...仲想由三叔轉過黎添

上台唔知乜價呢
細鋪4500左右啦
就月尾先至開賣
無啦細鋪,應該得水貨
豐澤cls 獨家,誠哥玩撚晒
送d咁廢既野
搞到我想轉xperia

名已報
舊用家要邊度登記?
asus mobile hk FB
https://bit.ly/30N62IS
呢個係點玩法 睇唔明d細節
要先買機後上船 定上船有機買?
香港14號先開賣 斷估佢唔會要求個個都第一時間買咗先畀參加啩
我覺得係喺船上畀demo機你試玩 可能船上有得買 你可以去問下官方
一個活動都搞到唔清唔楚
個主辦都幾on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞