Asus ZenFone 討論區(4)

1001 回覆
18 Like 8 Dislike
頭先去豐澤試原生cam
真係好油畫

如果唔係本身知有得自己揾g cam, 真係可能會放棄
唔該巴打
睇黎都幾多缺點
但而家部機又就黎捱唔住
想問下zf6個gcam有冇night sight玩
點樣食電法?
我見評測好多用一日都仲有40%-50%剩,實際上唔知點
夜晚訓教8個鐘少8至9%電
我硬係覺得oreo慳電過pie
聽巴打咁講
似乎係andriod os version既問題
應該係
zenfone6 俾唔到我佢有大電嘅感覺
咁其實過多幾個月既q或者解決到呢個問題播
不過都話唔埋
可能更食電
8+256官網改到7月5
買咗機朋友可以join zenclub 有禮品換
http://zenclub.hk/
如想要邀請碼請PM我~想換個尿袋

用邀請碼註冊zenclub 會員有5000分 再加上登記埋你岩岩買電話個價
一蚊一分
8000就可以係zenclub 換個尿袋
有冇原裝cam vs gcam夜景睇睇

我nokia 8用gcam night sight影暗位個mon會freeze我驚呢部都會咁
巴打
may I?
依家zefone6用gcam普通影相都會freeze
本來我用緊Nokia 8.1,啲電幾襟,整體都唔錯,而家重換唔換好
我有邀請碼

https://t.me/sukisukiv
唔該曬兩位巴打先
我都係再諗真啲先
因為樓上有位巴打話部機好熱
求巴打們意見
現時買ZenFone MaxPro M1定M2好?
M2係咪冇6gb ram版
對ASUS 有興趣既就係因為討撚厭Samsung 呢d撚屌大廠
過主啦打手, 愈出多錢請你d撚人做打手愈唔會用
平時正常用又唔會好熱
不過佢用雙層底板
又冇導熱管
散熱係會差啲
有無人知點reset asus launcher? force stop唔到佢 佢malfunction到用唔到個multitasking轉app果度。。。
咁都捉到隻
係咪真係有發熱問題?
如果有其實都要解決,加速cpu同電池老化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞