杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
樓主又係柒碌既 之前個幾個post 已經不斷有人提醒圖6係記者同程美段對話 唔係豪仔講 樓主又大大隻字整出黎 搞到D on9護主犬有位入
屈你老母臭西咩 呢獲野如果我炒車 我改名做杜汶澤隻狗呀你老母
lm
杜汶澤條垃圾 身位公眾人物 包庇身邊同事chantale 貝依霖 條chantale親口承認以前欺凌同學 再搞到另一位同學入女童院 杜汶澤仲笑笑口
咁既垃圾今時今日拖糧 然後未搞清楚或者疑似知情底下 係FB開post屌人
人地賣肉係cheap 但係唔代表你可以咁樣搞鳩人囉
杜文柒兩公婆都乞鳩人憎
杜汶澤條垃圾 身公眾人物 包庇身邊同事chantale 貝依霖 條chantale親口承認以前欺凌同學 再搞到另一位同學入女童院 杜汶澤仲笑笑口
咁既垃圾今時今日拖糧 然後未搞清楚或者疑似知情底下 係FB開post屌人
人地賣肉係cheap 但係唔代表你可以咁樣搞鳩人囉

自膠 打錯字添
9000咋bo
十足十香港廠佬,sme老細
永遠拉你7日布先出糧計到盡,只要無後果就拉到盡

你杜汶澤都比人封殺過要靠老婆養
點解對打工仔完全無同理心
條女真係唔紅無咩job比你差成萬銀一定好唔開心
ws 個豪仔最低個句應左 24
應該唔係虛假文書
冷靜d啦連登仔
張圖甩色呀呵?
比人篤爆先應有撚用
同埋如果真係改圖,應唔應24都一樣拉得
支持民主屌鳩中共既就係連登仔既朋友
陳大文 杜生你公司係咪未做到淘寶果種「承諾 48 小時內發貨」及「客服立馬回應你詢問」呢,過數最好「微信紅包」即時有啦……😛😛

寫政治野但永遠起唔到頭的陳大文係杜汶澤 facebook刷鞋

呢d人真係好撚野

睇住成班人炒車
留名負責全部豪仔食
2個事主握手言和
ANYWAY
睇仆街 仆街最開心
出糧比你係人情,唔出比你係道理,support 杜生
最後匯豐主席出黎認錯係部機有問題,集齊炒實
唔係話2字冇左色咩
條友做阿木咪幾好
搞乜嘢公司talk show
愈來愈乞人曾
五毛唔會比人告
唔係7日內要出糧咩?
拖糧上到勞工處 官員都係勸你息事寧人/接受七折出糧 唔知嘈乜
https://lih.kg/1128476
其實有無僱主僱員關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞