杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
有無計爆多佢一鑊未出糧扮出左,facebook老屈條女攪錯,亂9咁搵記者追糧佢。
用下腦得唔得
大家都知10號條女先比ACC人
要改圖都唔會改做4號啦
真係要改圖 會唔會放個白格係到就算呀? 淨番果D黑色位囉黎煮飯?

重要好似發現新大陸咁出POST扮勁, 叫人用下腦諗, 不如你出POST前都用腦諗下啦
9千都拖正垃圾
人地最近可能無工開等呢筆錢過日晨
SOR,我份人比較直,個樣同身材真係有D膠
客觀分析,可能無咩人搵佢開工

ANYWAY,咁都拖糧
呢鋪杜生抵屌啦
BTW
開始睇厭佢個卡啦SHOW
會考狀元劉細良太平紳士或成最大贏家
一開始拖人三個月已經唔岩 繼而開post屌人仲明示同行人唔好再用條女 更加係打壓手法 而且係未清楚成件事既情況底下就咁做 小氣無品到仆街 同佢最憎既大陸人有咩分別?
另外10號比account 點解會話4號出左糧呢到 係記者聲稱"杜汶澤話4號出左"
如果係記者吹水老屈 咁就係記者問題
台長出聲明話憎人當myradio係私怨戰鬥平台

myradio達仁在線主持為杜汶澤用節目時間灌kiwi泥水有咩公共性
最後可能係杜生再cap過whatsapp張圖原來真係24號 只係比條女改左 再炒多次車
佢唔係話甩左 係印唔到上去
放大張圖睇我覺得合理
個2字係似無墨個種
留名睇炒車
無論係4號定24,拖3個月糧就係唔啱
拖完人糧仲要facebook攻擊人地,真係仆街
屌,你上 ebanking,或者打簿,係咪真係咁難?!

cap 張 ebanking 圖 post 上來,大家咪一清二楚囉 !
樓主柒撚左
至憎杜汶澤呢啲有水就抽盡
自己有事就雙重標準
重要懶係親民貼地既人

希望佢快啲仆街

相反程小姐個回應幾高明
唔似呢條女可以回應到既水平
你係當事人?你睇過份合約?
點解個個睇個條臭閪講既就係事實?
個阿妹 D 回應好得睇 , 甚至乎 whatsapp 都好有禮
小心炒車
話改圖個埋完全反映智力有障礙
報左警未
幕前扮波大冇腦姐 呢啲女根本好多都醒目嘅 唔係點識用自己身材搵食
你睇當初吳君如咁錫佢,劉華比咁多機會佢都反艇,就知佢個人咩料

對自己有恩既人尚且搞成咁,更何況無名小卒???!!!

成日戥阿田好慘 阿田做人幾好無乜嘢,但成日比呢個仆街連累,仲要睇佢攬女
仲有,大家有冇留意到一點
臭閪一直話拖左3個月糧信息已讀不回
但淨係show左4月4號開始既信息
而當中只係出現過一次對方已讀不回
咁若果真係拖你3個月會唔會3個月後先開始問
而且立即將件事話比記者知而唔係追到天腳底呢?
全世界個個都淨係將焦點放係拖糧 咁我又問下喇

拖3個月真係咁大問題既話點解條女1個月唔追 2個月唔追 今個月頭先追? 我就會覺得佢地神早講明4月先出 未必存在拖3個月糧

拖糧咁大件事 點解唔直接打電話同豪仔講 淨係whatsapp講一句野就算?

最後就係 人地出完糧比你 你仲要去搵記者唱人拖你糧 好難怪人咁大反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞