杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
帶返個頭盔先
我冇睇開杜生 都唔知依單野咩事
亦都冇睇開依件事

不過我就眼睇 你可能會話係巧合
但入數既字 顯示得唔好 講左4號
之後對方問返 再睇返清楚 原來係甩色
其實都有咁既可能? 因為我自己都試過
不喜勿屌
邊度有唔認?
唔係一早道左歉啦咩?
呢到child登 有幾多人真係入過錢比人
又係你個傻閪波台狗
死番入去你個狗竇啦
我咪話拖你糧你追一d問題都無
但你出到搵記者呢招 就知道一定有副作用
樓主真係有心 又落力

波台狗?

幾時既事?
而家個問題係豪仔聲稱話「問過杜生 佢話4號出左比你」
但之後程美段發現左問題豪仔先改口話24號。咁樣其實個責任已經去左杜生到 萬一追究上黎杜生都幾撚大鑊
推到刑事犯人豪仔繩之於法
我不嬲好撚憎呢條假波假樣女,但今次真係杜生唔啱,成日講到自己幾有錢,9k都要拖唔耐?
我不嬲好撚憎呢條假波假樣女,但今次真係杜生唔啱,成日講到自己幾有錢,9k都要拖耐?
咪係,係等緊上層d人check的時候,下層的人就會即刻做野岀糧比你,最後結果係咩?
有最問的人係投訴人地的你啊

人地個個比人拖數,比人直程走數都無岀聲
你隻薯仔岀聲?得,覺得有問題ar ma
咪解決有問題的人,即係投訴人你,DLLM
會唔會豪仔見到張野寫4號 都以為係4號 所以先講4號出左 最後睇返先知係甩色?

咁人地都多野做 唔怪得人☹️
三萬蚊過夜
貼上條冚家產FB啦
想杜汶澤gg好耐
不過點解10號先有ac 4號就入到數
我想應該係hsbc問題
你覺得銀行岀錯的機率有幾多?
杜汶澤咩新鮮蘿蔔皮叫人封殺條女呀?佢好似唔記得自己都俾人封殺緊喎
仲以為豪仔咁大隻

其實check ebanking咪知
web character唔會甩色掛
杜呢獲真係錯撚晒 自己同事做錯去屌條女
最後同人道歉 仲要話自己幾十萬上落串人拎尾彩咁
邊有人遲出糧仲咁惡?錯咪認囉 可必越講越肉酸
仲要連登咁多on9仔撐先死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞