杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
一件事就睇到連登幾多弱智
杜生真係連登教父
只可以話,唔識改圖唔好改
條友好少用PS
俾豪仔害死
9成9無
等於當年盲撐黃洋達咁 上兒登咪認真
陳大文 睇過程小姐的新聞,佢似乎係「誰請誰中伏」噃陰公…
https://www.facebook.com/taiman.chan.b

呢條死契弟,hkgolden時代已經寫政治文
但拉極關係依然無咩人識
一有位就落鞋油
咁睇都明顯豪仔改文書啦
入黎睇d 人勞氣又幾過引
報左先再 「討論」喇
無證據 ,無理由屈人 ,係咪?
下,唔通我理解錯?
24號事主收到錢,只係唔知
27號同記者聯絡期間先知24號已收到

次序唔係咁咩?
推到條女報警
幾時搵記者好似未有確實日期,出新聞唔係同一日。24號收到仲要搵記者,阿澤屌死佢都似
睇返d圖 豪仔一路冇應佢 條女以為拖糧唔應機 所以26-27號同記者爆料

記者同佢講返問左杜生 杜生話4號出左(可能因為見到張甩字既入數紙將24當左4) 條女check返先知原來24號過左數

豪仔見爆左單咁既野 即時send返入數紙補鑊 證明有出到糧

呢單野 豪仔就錯硬架喇 冇應機遲出糧 出左唔講冇交帶搞到人誤會

條女唔嘗試用和平既方法解決問題 一黎就咁極端去同記者唱衰人又有冇問題呢? 自己判斷
至多咪豪仔奶野,佢d跣開人的實會好小心,唔會上身的。
留名睇炒車
你都識講人地唔應機
咁你可以做乜?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞