杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
唔洗屈豪仔
就算係豪仔錯你杜汶澤有責任查清楚先屌人

話咩誤會仲好笑
理得你有無心唔出糧,, 唔出糧都係fact
杜生唔係連登吹奏上咗神枱嘅人物
24號岀糧,話4號岀可能係未搞清楚件事或者專登撚鳩佢。豪仔都話24號岀啦,根本就冇必要製造虛假文書。
杜汶澤d 9格 小器到 打埋d小學雞野
最憎撚呢條撚樣 成日低級當有趣

圖6個whatsapp 究竟係豪仔定係記者呀?,好亂
有錯係咪就代表可以有風駛盡艃先?
我係街到唔小心撞到你 就代表你可以攞刀斬我?

而家程小姐咪就係做緊類似既事囉 係呀 遲出糧係做錯呀 咁係咪要咁極端到即刻搵記者爆料臭數人?
睇o黎冇人肯報
配角係咁上下
追糧變殺人放火
所以我不嬲話益益係邪教
打電話囉 唔聽咪踩上寫字樓囉 再唔應咪搵大佢一級既杜生囉
而家d 00後唯一溝通方法係apps?
做場戲吸下人氣, 你估認真搵命博?
而家講緊有風駛盡艃呀選擇性失明
最重要就果句唔睇 攞住個例子無限放大 年中見唔少呢d人
認真 留意吓圖6同圖2個「比」同「畀」字
同圖2有加逗號嘅習慣 圖6無
所以應該真係唔係同一個人
不過有2個日子真係懸疑咗啲
可能杜生係4號批錢俾佢 但豪仔24號先過?
就咁睇啲對話 豪仔本人無話過係4號入 所以佢無死撐改口
嘩你又好笑喎
而家佢係咪企晌杜汶澤公司下面大叫無良僱主拖糧先
等車厘龜落唔到台
下 正常員工follow 開嘅事同工作
老闆會唔會真係咁手把手咁好似關sir你老母咁手把手教住你做野呀

一個正常嘅員工, 正常都自動波做自己嘅事
咁點解搵記者就唔係一個方法先?
家醜呀?
咁啲市民唔駛搵東張西望啦
想佢有代價
你覺得佢而家咁做同你講既有分別咩?
同記者爆料 咪就係一樣唱通街想人話杜汶澤係無良僱主
其實邊有得厄 check下戶口幾時入咪知 改張入數紙有咩用
遲出糧7日都可以上勞工處揾李卓人啦
只怪自己有位比人入
仲有揾記者爆料就係攞刀斬你?
你奶杜汶澤奶到咁出面啊
解決唔到先搵東張西望姐 解決到搵黎搏嘈交?
你隔離個鄰居嘈到你 你唔拍佢門叫靜d 一黎就call 東張西望 你唔覺有問題?
而家條女咪就係做緊類似既事 藍剔完就即刻搞大佢 唔係搏嘈交係搏乜?
個豪仔真係好撚on9做野唔撚用腦
咁所以係咪要閂埋門和理非非咁叫佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞