杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
人如其名
一年cd rom?
其實車厘龜橫掂都唔紅,攬炒又無乜代價。佢可能都有盤算,或者佢以為阿澤會簽佢先唔敢追糧,最無簽就開始追糧。

阿澤個朶本身都臭,驚hi咩。
如果閂埋門解決到 點解要搞大件事先?
除非你好憎條友囉 咁一係條女出post直接屌7 杜生啦 咁我反而覺冇問題 大家仇人關係做盡佢 我覺得ok
而家又唔係仇人 又要搞大佢 我就覺條女陰濕搏見報囉
冇計啦 邊似你咁勇武呀 下下報警搞大佢 做你鄰居真係要小心唔好踩到你條尾 唔係實比你搞大佢
勞資糾紛呢

可以僱員僱主雙分聯絡談判溝通, 仲有勞工處, 勞資審裁處, 關乎合約仲有小額錢債審裁處

我認同拖糧係仆街
但係杜生都未必知拖左佢咁耐
而係佢唔知情嘅情況下, 車厘龜就爆畀記者
而事先無任何與公司談判失敗等等情況出現

入得大染缸 杜生最嬲果句都係
你無我電話咩?

呀關sir

雖然杜被封殺已經係大染缸當是走狗咁

但係你用熱狗式嘅諗法去討論件事拉埋黃毓民入嚟會唔會over 左?
追糧無錯 但呢個銀碼… 只會俾人感覺係唔識撈
其他人見你咁煩真心未必再搵你 轉得行
一早聽網民話唔用隻雞臭就冇事啦
追糧同記者講事實叫有風駛盡鯉
叫全個娛樂圈都唔好用某條女叫好輕手
益益唔好成日覺得杜汶澤網台係世界中心
車厘龜又大波個樣又得搵人埋單好容易,無你一萬幾千唔死得
杜汶澤比人捉左無糧出仲批鬥人,如果apple玩野攪大條on9形象向下隊

仲有死忠追無用,廣告狂跌
最錯就係個處理手法 你話做盡一切 人地唔出糧 咁你做左可憐人角色 你爆料全世界都同情你

而家純粹比人藍剔就搞大件事 仲要爆料前唔知其實出左糧 變左搞屎棍搏見報搏上位
又係over左

唔該請番老野上神台,大家老死不相往來
依家係同管理處三個月內投訴左幾次
管理處唔做野先搵東張西望喎傻仔
講事實就代表冇錯?我覺你樣衰 大大聲係街同你講事實 話你好撚樣衰 你係咪唔嬲我先?

你真係十足十果d覺得自己講真話冇錯 得罪哂人仲整個無辜樣果d幼稚柒頭
不過我希望杜生早d道歉 無check清楚就屌人
咁多追擊post就知平時得罪幾多人
3個月投訴幾次既圖係邊? 我就淨係見到1個月2-3個message姐 可能你有內幕啦
坐監!
尋晚大部分人都屌鳩條女
今日變咗屌鳩杜汶澤
劇情峰迴路轉
好睇過武俠小說囉
其實佢不嬲仆街
借抽政治水上位
聲大夾惡
做d節目又唔好睇
業力爆破
搏上位又好 爆大鑊又好
點可以同唔出糧呢個法律責任相提並論?
杜生知唔知 佢間公司都要孭飛架啦
"一黎就call 東張西望"又係你講
剩係見到1個月2-3個message又係你講
即係唔係"一黎就"啦
精神失常呀你?
杜汶澤個垃圾又出其他post扮無事轉移視線,食屎啦

吹捧呢條撚屌既都係on9仔
其實唔算勞資糾紛呀。

兩者可能以普通工作合約模式簽約。唔係以僱員形式簽約。

完咗合約,收錢走人。

否則,杜生都唔會話「考慮簽佢」。即係大家根本都唔係僱主、僱員關係。

不過,做完Job,唔俾錢係正仆街。我估成件事係嗰個豪仔昆曬兩邊。一係佢真係唔記得,一係佢想借阿杜生名氣,落人地格,襯人地唔為意自己食咗去。好似之前張智霖嗰單咁。

不過阿杜生又唔check清楚,死咬住個唔紅嘅𡃁模,仲想斷人尾路。做人做到咁大個就咪鬼咁小家。

如果阿杜生想不了了之,佢都幾難再出嚟行。我又一個「別人做錯事就大大聲屌,自己做錯事就人之常情。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞