杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
爸打心水清
班益狗好醜怪

原來幫某d人打工依班益狗logic要有plan b去維權
都係個句,你係當事人睇過份合約?
你又知一定係拖糧?
呢家係推理既佢所講「拖糧」既正常反應
成件事咁多疑點,你班柒頭淨係focus係表面
呢d咪時下連登仔囉
你都好醜怪,持反論點就係維權
出糧比你係人情,拖糧係道理
咁樓主有冇報上去啊?不過人地後台你都挫佢唔入啦
樓豬呢條垃圾有bias 又扮撚曬中立
俾人踢爆係改圖
求其up兩句當冇咗件事
話冇改圖嘅回覆一個都唔撚post
仲叫人獨立思考
杜汶澤垃唔垃圾我唔撚知
你就一撚定係
條女有冇嘗試了解過咩事先?
係呀公司拖你糧 你係有道理果邊 但係咪你有道理就可以爆盡佢?

姐係你月底見未出糧 你唔出聲唔問咩事 一到第8日即刻沖入老細房 對住個老細講 我屌你老母拖鳩我糧?
咁你又覺得好合理?
你不如反問下自己
比人拖3個月糧3個月後會唔會先開始問人過左數未
又一個on9 以為一定係拍完就出糧
人地可能睇過份合約好撚心水清架
咁睇Whatsapp內容 就算冇拖三個月都拖左20日啦 拖糧本身就仆街架啦 邊有分拖幾耐姐 更何況間公司又唔係冇錢 早排先換左廠
個deal 唔會係出晒街先出糧?

如果係拍完即出,佢就 2月開始追數啦
又串9國民黨香港分部首座長老黃撈鬆
講明4月先出糧,阿澤仲唔屌到條女撻皮咩。
你肯定就得啦
我都唔清楚

提提你
不過萬一係集數未出晒街而要求提早出糧
你就炒車
出糧比你係人情,拖糧屌你係道理

#歷史在笑
如果佢post到份合約出黎對質
反映真係拖3個月糧
我一定會撐佢
宜家係睇唔過眼d人盲反冇point
成件事又咁多疑點
點撐啊大佬?你估我同杜文澤有親啊?
仲以為乜撚野世紀騙局
一睇就知印唔撚到上去
虛假文書?
用下腦啦on9
可能杜生都係揾人睇張入數紙見到4號所以答4號,點知係甩色嘅。PS:9估盲撐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞