杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
搵杜生? 小小事搵我,你即係唔信我啫?

結果可能都係比杜生唱
又或者係 佢地原先出糧日係4號
個豪仔就唔記得假波 就冇出糧比佢
跟住老細查 條友唔想比人屌
就塗
點都好都拖人三個月糧
定係網媒都係咁
咁杜汶澤咪自己解釋下囉
你幫佢口做咩?
有親?
個2字cut漏左右邊少少喎
仲要好垂直咁斬開
等睇連登仔炒車
你一黎就釘死人話做乜都冇用 佢係有心拖糧 搵記者係唯一方法 咁陰謀論既話 其實冇得傾落去
自膠先 睇漏條女Facebook。26號同記者講時,係入左票同收左錢。
撐大波妹
拖人三個月糧仲理直氣壯屌返人
人地問你幾時出糧都已讀不回
覺得你有意拖糧都係合理懷疑啦
呢啲model job同炒散冇乜分別
就算有老細電話有咩都係直接搵中間人講㗎啦

加上原圖都真係似有改過
炒咗豪仔息事寧人囉
杜生仲要用自己名氣嚟打壓人

經過呢件事杜生應該諗清楚自己適唔適合做ceo啦
冇EQ冇氣量
最後回應杜生話,我有佢電話一事。一直同我聯絡嘅係豪仔,我諗唔到原因要直接搵杜生去講,就如之前所講,我向記者所交代嘅近況係包括所有動向,呢一次嘅事只係屬於其中之一,我無必要刻意唔講,由一月到今日已三個月我亦無刻意張揚。

就好似杜生以為4號就已經入左數俾我,但其實我24號先收到,世界上所有嘅事都可以辯白,如果係我錯,我可以向任何人道歉。

------------------------我是分隔線--------------------------

寫到呢度,見到杜生回應蘋果嘅新聞,
喺呢篇報導入面,杜生都有透露之前有意簽我做佢旗下,但我婉拒咗。
如果我要用杜生搏見報,以佢當紅程度,
佢想簽我呢類係人都可以一腳踩死嘅小藝人,呢單大嘢就唔會係由杜生自己向蘋果記者講,而係我周圍同人講嚟自抬身價。

藝人同記者嘅關係,杜生應該比我更清楚。如果我等足三個月都未收到錢,仲長期比對方已讀不回,咁都叫搏見報,咁我程美段道歉,係我多口向記者講,抱歉,對唔住。

上面有講點解唔係搵杜汶澤
垃圾杜汶澤
你上去或打電話搵同一個人,有咩野用?
佢要做就一早做咗。唔會等一2個幾星期先覆返佢啦。

WHATSAPP完佢,冇回覆。可以直接WHATSAPP俾阿杜生。中間嗰啲步驟係多餘。

佢唯一錯,就係冇通知阿杜生。呢個錯,都唔代表杜生拖人數係啱。

而杜生同樣地,冇CHECK清楚佢地係唔係拖數,就係FB反擊。咪同嗰位所謂0靚模咪一鳩樣。

如果再行遠啲睇,成件事如果冇拖數,咪冇位俾人攝囉。
直接打比杜生呢種講法係低能

我以前做廠,我個位有on9廠長電話

實際打親比人屌鬼的,階級好撚重
到時咪屌你skip幾層告人, 撈公務員大公司都知又比人口實整治你
未搞清楚就封殺人 推到杜生仆街
點解仲係度拗ps同甩色問題?
會唔會咁岩拖完糧俾人催咁又岩甩左個2字又咁岩甩剩最右邊個忽?
好明顯塗改帶啦下話

成件事個呀豪肯定唔想俾杜生屌就改左去
塗走個2send俾杜生睇 杜生就以為4號
佢以為成件事都好雞毛蒜皮
但佢估唔到件整容妹同記者講更加估唔到杜生會即刻出post屌番佢轉頭
依條仆街見到有位俾佢入仲唔入撚到盡咩
今次真係柒撚到飛天 好想睇佢點拆
呢句都好啲。

幾驚出句:
我有話唔俾錢咩?! 得嗰2,3個月就係到嘈。依家啲細路遲少少俾錢就係到嘈。
有心人做鳩杜文澤啫
個有心人咪個豪仔
甩撚春色 無睇1樓幅圖?

4月4 同4月24出糧差好遠囉

如果4月4出左就係程美段自己on9

但24號先前就明顯拖糧
1. 點解今個月先追就係唔make sense?可能佢就係忍到今個月先問,點解你唔屌間公司真係拖3個月都唔出糧?

2. 打電話定whatsapp都係聯絡方式,跟個人喜好,唔明有咩好質疑

3. 雖然同記者唱我都覺得唔係好嘅解決方法,因為佢份工要靠人際關係。但唔明點解你可以理解到杜汶澤咁大反應,但又唔理解比人拖3個月糧正常人嘅反應係點。佢仲要係疑似比人呃入咗數其實未入。正常人會唔會嬲?
呢個機會好大~!

成件事好大可能係個豪仔做漏野,佢又驚俾人屌,所以中間可能加啲鹽加醋。

咁條女本身拍戲時可能個格又閪。阿杜生一把火就係FB屌到佢開花。

點知,人地白紙黑字還擊。搞到依家自己屎眼俾無數網民屌緊。

所以,三思而後行真係好緊要。尤其自己本身仇家多。
跟本2邊都有錯
但記者都未出新聞,杜生出post趕絕人跟本係小事化大,自己仇家咁多,杜生執生啦
睇月結單 睇下幾時入數 銀行有閉路電視 咪知幾時入囉
豪仔公然反杜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞