杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
唔通係豪仔做鳩佢
點解咁煩
網上銀行一睇就知係4定24
我都認同入數紙24個4係怪怪地
一眼睇似24比人改走個2字
但點解改得咁求奇
但如果要改 點解唔改盡佢? 留個細半邊2字?
佢拖糧係仆街,係事實,
但你哋連圖都未睇清楚就發癲狂屌,
同杜狗咪一鳩樣

要評論,就要認清事實,如果唔係就同一般廢老,師奶一鳩樣。
屌還屌 女權撚企開d啦屌你老母
咩叫網絡欺凌一個靚妹 扮弱者?
杜汶澤講野係仆街 但條女都係別有用心
搵得記者就預左玩架啦
我覺得都似係d記者導程美段講下杜生公司d job,跟住車厘龜就on99講左出黎

話哂杜生係佢其中一個米飯班主,唔覺得佢會咁樣玩死自己,同埋要博出位用杜生曾經想簽自己咁講仲好啦
以杜生性格 如果真係比人屈實24小時on call反擊
而家呢個情況 一係就自己身有屎 一係就d細唔生性諗緊點拆
第一個情況可能極大
今次杜狗真係屌錯人喎
仲要爆埋人地個人工
真係好仆街, 真係要屌到佢道歉
又潛...我屌
係記者搵程美段喎
我見甩色部分都有兩條線,係2字最右手邊既部分, 我就覺得張入數紙係真。

我理解係豪仔真係3個月忙到冇出糧比佢,豪仔/其他人係4月24號先補過返數但又冇通知到程美段,但就有keep到張過數紙。然後豪仔就send返張入數紙比佢keep record,程美就發現有問題日子唔對,再追問豪仔,豪仔話24號入但個2字甩左色,然後又去同杜生confirm,杜生睇到係4月4號,因唔係杜生負責出糧唔知頭唔知路嘅情況下咪話4月4號出左。成件事就係杜汶澤既豪仔遲左三個月遲出糧仆街在先,然後張入數紙有問題搞到炒哂車。
老實講成件事真係好撚可疑
唔知啲相佢點較會起格啦
我自己download落嚟整就唔覺有
同埋真係有心遮會唔會係遮啲唔遮啲咁on9

支持
個格如果係補嚟遮個2字
點會個格同2字中間有空位
雖然係咁不過唔代表原圖無執
但呢張肯定係直必條撚屌再做手腳
乜呀
尊登帶頭盔架
佢遮唔晒, 咁比人發現時咪可以話係甩色
無人發現咪水鳩人真係4號

呢啲仆街濕鳩嘢, 以為自己好醒目
抵佢今次奶嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞