杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
選擇性失明放完屁之後又冇正面回應
偷偷地like自己d盲粉 呢條撚樣根本就係最撚陰濕果類人
平時扮到聲大大直腸直肚 其實最鐘意搞小動作洗橫手 仆街死啦
推到佢回應
連登仔今次真係幫理不幫親 撐隻雞都唔撐杜汶澤
用完隻雞唔撚洗比錢? 條撚樣平時抽水屌水大大聲 依家柒左就扮哂野 仲陰D陰D做埋D小動作

收嗲啦杜汶澤 咪撚再扮直腸直肚添呀你 屌你老味柒左唔撚認
睇住有D人扮佢講野就好撚好笑 垃圾都好扮

其實假波搏上報
佢就係死好命
你睇,今日因為有正經野傾(遊行)
大家都忘記繼續屌條7頭了
香港就係咁
每日太多新聞,搞到人好善忘
之前果個東華仆街校長可能已經出院嘆世界了
上下fb仲恐怖
拖糧成幾個月都可以幫住隻死杜狗
真係心寒
杜狗應該係香港唯一一個偷食但都仲咁多人撐既偽人
食屎啦
以後每出一條新片就dislike你
你老無杜狗係度恰新人可唔可恥啊你7頭
錯都唔敢認 做人都唔識仲話做網台
之前吳文遠單嘢係柒咗
但呢單真係賤格仆街好多, 唔止柒咁簡單
真係唔好咁易放過佢
條友表示唔7理連登仔
條友恃住自己人氣又翻生彈起,個CHANNEL有70萬人LIKE
D片多人睇有工開
而家真係串過馬撚
自己信錯條靚死都唔肯認錯
睇死我地過幾日實丟淡件事
SAD BUT TRUE
杜狗兩公婆都咁撚假
點計?1月做完就要1月出?佢地呢D做JOB既我真係唔多識
4月24號,LateShow出糧俾我〈豪仔無通知,我亦無check〉

4月26號,我向記者交代所有近況,包括所有仲未收到錢嘅工作。

KAREN TSUI自己講既
杜生表示
偽你老母啦 去報警麻
推到佢仆街
報左警未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞