杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
程美段聽電話就正
實一堆麻甩佬24小時send自己條j畀佢過目
下 有公司名
你未出過糧?
所以你叫佢解釋嘛,叫我解釋乜撚嘢呀屌柒你
我自膠 sorry
咁我都好希望我炒車
但咁啱又甩中個咁關鍵嘅2字 第一眼望落係4號 另一邊記者又話4號 真係好可疑
睇杜汶澤點回應啦
原來係咁 老老實實真係唔知 未試過俾人入票
根據香港法例第21章的《誹謗條例》,任何人或機構透過書面文字或說話,發佈惡意言論去損害另一人的聲譽;或發布虛假消息,以求惡意中傷或誣蔑他人,即屬誹謗。
若要控告他人誹謗,原告要證明相關言論與事實不符,或對方的言論是惡意中傷。

我都唔敢跟咁貼 廢事炒車
出嚟做咗幾年嘢咁囉
你又講得啱 你講起我先記得又真係有公司名
係真都係豪仔孭鑊啦
條友又係柒咁撚明顯當人傻嫁咩
我覺得最有可能性係依個啦
老細問 你出左糧未
豪 出左啦
加圖
老細 覆記者4號
點知係24號
Btw 得個幾日張野都甩色太快
仲要甩到咁整齊又真係少見
公司無PR嫁咩?
明知個老細咁撚衝動就咪撚俾佢出聲啦
件事未搞清楚就衝出嚟吠
而加柒咗啦,點算呀?呢啲小事根本一開始就唔應該俾佢繼續發酵
唔識危機處理就唔該搵過個人嚟幫手啦
犯埋晒啲低級錯誤點搞呀間公司
hi豪仔
仲死兜
又真係可以問得好撚陰濕
仲可以係其他女收唔到錢又同程美段有牙齒印 之後放風畀記者做鳩佢
我屌你真係文盲,縮你老母咩,屌你都嘥氣
似乎有人想做阿澤
屌咩樓主一開波叫人獨立思考乜乜柒柒懶係公正咁
點知看圖作文
圖6記者問又當係豪仔講
同content farm有乜撚分別

唔係話撐杜
只係覺得你好造作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞