杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
大家可以轉載呢個post去喱騷fb度,咪撚比班仆街圍爐
做過正式d嘅道歉 其實單嘢就完得
依家睇落咁大件事 其實似係有人有心煲大 實在太多人憎佢
拖3個月糧仲屌人追數
Send Message對我黎講只係step 1
你仲有打電話step2 上公司step3 搵杜汶澤step4 最後先搵記者step5
做完step1冇用(事後仲要原來人地24號就出左糧 姐係step1已經見效左) 即刻變step5 仲唔係一黎就?
佢最初版本好似係以為4號出咗
點知成24先出俾人
"對黎你講"
ok
3個月投訴幾次既圖係邊? 我就淨係見到1個月2-3個message姐 可能你有內幕啦
"一黎就call 東張西望"又係你講
剩係見到1個月2-3個message又係你講
即係唔係"一黎就"啦
精神失常呀你?
Send Message對我黎講只係step 1
你仲有打電話step2 上公司step3 搵杜汶澤step4 最後先搵記者step5
做完step1冇用(事後仲要原來人地24號就出左糧 姐係step1已經見效左) 即刻變step5 仲唔係一黎就?
"對你黎講"
ok
屌你老味區區九千蚊拖人三個月,搞撚錯呀
咁如果你覺得咁多step可以做都唔做 直接跳去終極行動都唔係叫一黎就 咁咪你贏囉
就算個𡃁模幾黑人憎,佢最後嗰句就真係斷人尾路。「話大家想簽佢之前要考慮下佢前經理人陳生嘅情況」。

件事係自己理虧先,仲要講到好似人地個格有問題。阿杜生想講,因為佢格衰,所以拖佢數係人之常情?
都遲啦
拖糧就一定唔撚啱
封殺都要睇吓條女犯乜錯
後生女犯錯常有
俾機會佢知錯能改
無理由喐啲就封殺囉
小家既人係咁
神?
原來道地贊助佢地節目
平時都會幾pack咁買 以後都係blacklist
Step 1 至 Step 3 其實一樣。

打電話同上公司,其實係多餘。人地一句話「我check一check,再覆你。」或者reception姐姐話「佢唔係到噃,你轉頭再嚟啦。」

其實有whatsapp,都已經係白紙黑字問咗。

佢只係差咗冇問杜生啫。
對佢嚟講就係標準嚟,okok
杜汶澤同壽屍達成日係本土台互含
含到覺得唔撚出糧都得,搵my台朋友批鬥女仔,仲要絕到扮大佬全行封殺苦主

唔好覺得全香港700萬人係黃教流口水益友
有啲人做野好似好有step 咁 ... 對佢嚟講
我指連登
無㗎啦 佢仲要唔止今次呢單
就係因為區區九千蚊無理由下下搵公司負責人搞,本身已經有聯絡人其實已經夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞