杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
或者做左虧心事之後唔會主動搞大比位人入
https://lih.kg/1128173
想知張入數紙有無改圖既話
可以由入面個Post第36頁-40頁睇一睇

由馬嘉玲開始話張圖改過 然後到有兩位巴打親自用photoshop驗證過係無改過圖 直到馬嘉玲潛水
條女咁博法又比杜生叫封殺又比人爆騷價lost仲多過gain

大部份人話一月拍片四月出糧,阿澤拖條女三個月糧。但有冇睇清楚條女話10號先俾人過數account。

我唔知佢兩個簽約時點傾出糧方式,但正常你點會做完曬野,俾人拖左3個月糧先俾人account no再問出糧?

唔係話幫阿澤不過條女係應該收埋d野冇講。 所以兩邊都唔好跟車太貼,否則又炒車。
Patton Tang 慣左明買明賣係吾習慣俾人拖數嫁喇。。。 之後應該大把人搶住搵你做野
自己俾人封殺,好彩加有運搵到條新路,搞起咗個網台
然後小小事就帶頭封殺小藝人
大蝦細、細蝦更細
真心對佢好失望
d盲粉可以賤到暗串人接客
所以支持親姓黃姓杜的我都無好感
永遠護教行先道理靠邊
成班連登仔 係咪戇鳩嫁

圖6唔撚係豪仔嚟

樓主就戇撚鳩
你地就俾人撚狗咁撚

痴線
有無咁多蠢人
早追又話等唔切,等足3個月又話點解等3個月,連登仔真係無得輸
而且佢第一句就話問左另一個人confirm未出糧,應該係經其他途徑都搞唔掂先自己直接搵個豪仔
圖6係咪唔係豪仔黎?
一個打畀 一個打比
https://lihkg.com/thread/1128204/page/5
G_Bale11
不過 實情佢真係直接報記者而無contact過杜生
我個人會覺得佢唔識做藝人

G_Bale11
杜生反共敢言(佢既敢言同衝動其實都算掛勾) 本身呢樣野會吸唔少人撐佢
而佢個網台搞出黎d野又幾好睇 自然多fans

黃教教徒擅長顛倒是非
凡事留一線,日後好相處
佢唔開post咁樣屌柒人直接搵條女心平氣和咁了解咩事肯定唔會搞到咁大獲
想知講"你好激"果個係咪豪仔黎
人地記者問佢咪照直答,佢又無開名,係杜汶澤自己心虛咋嘛
唔駛靠個 畀字都知啦
圖4 之前上面都有顯示係豪仔, 豪仔係入面對話係直認24號先入數
圖6 頂頭乜都冇, 點證明呢段對話係豪仔講?

兩張對話圖都係"今日" 下午2點幾既時間
一張完整睇到 豪仔 下午2:04 回完忘記SEND入數紙, KIWI 下午2:44 回 24/4 收到,
點解圖6 既下午2:22 到 下午2:39 會出現左咁多對話,
對比下已經證明到圖6唔係同豪仔既對話入面cap出黎,
你段紅字: 圖6:職員豪仔指「問過杜生,4月4號出左比你啦」 已經係錯既資訊,
至於係同邊個既對話跟本冇人知, 老吹都得
條杜文柒不嬲賤

得閒反下蝗拎光環連登仔弱智就but
如果係我咪話我會搵同事了解, 盡量盡快回應

咪就係靠近myradio 都有恩公心態
殞儀佬突然係myradio 改節目屌'條女唔感恩杜生起用自己, 竟然反骨到投訴無糧出'

條女都係無損失,show錢紅唔起,搵毒撚埋單仲得
杜汶澤辛苦搭雞棚一下玩完, 係得黃教政教徒反條女, 打工仔一講到無糧出一定係同一陣線屌無良老細
屌你老母收皮啦 想靠呢樣野黎嘈
樓主係柒左 搞錯左圖6以為係豪仔 實際係記者問杜狗 然後轉達返比程美段聽 話"杜生話4月4號出左"

依家講撚清楚比你聽囉 得未呀 咁係咪杜汶澤話4號出左糧呀? 唔好再拎呢D野黎反駁 因為依家係樓主搞錯 唔係杜汶澤無錯 佢依家係同記者講4號出左 而且FB批鬥人 暗示呢條女好撚麻煩 叫人以後用佢小心D
屌你老母收皮啦 想靠呢樣野黎嘈
樓主係柒左 搞錯左圖6以為係豪仔 實際係記者問杜狗 然後轉達返比程美段聽 話"杜生話4月4號出左"

依家講撚清楚比你聽囉 得未呀 咁係咪杜汶澤話4號出左糧呀? 唔好再拎呢D野黎反駁 因為依家係樓主搞錯 唔係杜汶澤無錯 佢依家係同記者講4號出左 而且FB批鬥人 暗示呢條女好撚麻煩 叫人以後用佢小心D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞