杜汶澤網台公司涉嫌製造虛假文書

581 回覆
1203 Like 94 Dislike
識回應一定係話果9000蚊係津貼,所以咁遲先比
唔知記者同暗星私下溝通點運作
但係點可能同記者講果陣係有心想做鳩杜生 條女唔識死咩
所以一係就on9 一係就對記者太冇防備
點都冇可能係諗住靠拖糧搞人
佢好撚低汁,唔好嘥氣
我覺得係果條豪仔仆街hea鳩人
當然杜把口都係衰
其實仲要係呢行搵食 車厘龜咁處理就笨柒啦
唔係話幫杜
一個識撈既人應該知點講野避重就輕
我就唔信程美段背後講野會好聽得去邊
留名瞓醒睇
我屌柒你,你就CLS
係要應機呀,係豪仔唔撚啱呀,咁得未呀!
一味屌屌屌,屌緊乜都未知!

成碌鳩咁
杜狗
豪仔
行內人
同你睇錯圖係兩件事
佢仆街要屌
你on9就一樣要屌
未必係遲三個月,依類合約一般係節目出街後先比錢
而女事主最近一個節日係3月18號先出街
至於要出街後幾耐找數就視合約而定
呢行d老細好多都係咁老撚土
搞單咁野 蝕底都係條女姐 當佢真心唔想玩野

仲有程小姐呢d算老幾 邊有資格揀job做 同外面一樣 佢唔做大把做

學生哥返parttime風流工 比人拖糧/做得唔happy當面指住個老細黎屌都得添
屌你老母 一路追po一路笑
都唔明咁撚勞氣做乜撚野
依家條女食過?定同佢有親
最好笑係自己比共產黨封殺
然後跟共產黨一樣封殺人
拖糧就一定唔啱㗎喇,俾我係阿澤一早加多少少補償金俾條女冚咗件事未算。

至於有冇改圖,已經有巴打解釋係有人惡意整蠱,雖然對話有好多疑點,但依家係「未有足夠證據」證明到阿澤偽造文書...

不過依家搞到上晒報,阿澤形象應該都插晒水...
啲盲粉會答你大將之風唔係杜生風格,有咩事都開mic屌人先叫型格
好聽啲就叫霸氣,難聽啲叫小器
抵啦杜汶澤
一直都唔撚中意又唔好笑
唔明點解會吹奏佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞