我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
2014呢個似係打仗打到麻木左,係唔係都打左先
佢意思係講左就會唔靈
所以佢見到千幾萬份之一勝機後
都係咁跟住黎行
呢度ancient one又係好正,當知道Dr.S願意攞粒石出黎之後即刻相信佢嘅決定
If I tell you what'd happen, it won't happen

睇完完全唔覺過左三粒鐘
唔同講法,係因為今次Avengers做既野令佢知道原本既計劃原來唔夠,殺一半人都唔夠,係要重新黎過

呢個決心令佢一定要殺avengers,,唔比佢地重新黎過

第三集既thanos無預計佢地會係infinity stones都無既情況下逆轉到
好期待dr strange 2 點樣寫多d multiverse

呢下真係完全信任drs
對佢超有信心
果陣已經話佢會係最強既至尊魔法師
就算錯都會係古一佢自己錯
之後即比石
哦個標題就係iron man同個女講嘅野
iron man死後都有用返呢句架
放心唔係劇透黎
同埋今集啲笑位好smooth同爆笑度高咗
但又點到即止

琴日睇完個人好平靜
今日返到office個人完全做唔到野
我地個post發生咩事
個名有「王子」嘅都係on撚99
其實我覺得2014 ver最大嘅difference係Gamora未死
ck哥?
同無謂再話咩應該由cm定hulk啪手指,話明得呢個結局先贏到
何況無im啲納米技術,都唔可以咁快偷晒啲石
頭先行行吓諗起劇情都眼濕濕
尤其前面有人貼嘅呢幅

咁多cd rom同新人
你地正皮左個post未呢

希望What If會有cm or hulk snap fingers嘅situation,想睇下點解會輸
love you three thousand
所有彩蛋同埋以前所有戲既彩蛋真係好reward mcu fans 一路睇個心真係溶左 同時又好想一切唔完 好複雜 好空虛 嗚呀
Btw 終於明點解希慎出面d figure冇thor
今晚二刷

daddy真係一路都記住呢句together
最後你地終於贏左
但已經唔係together
Russo bro拍開喜劇
CA都記得daddy叫佢試下過平靜生活
第一次睇戲睇完咁激動個要激動咁耐
琴晚訓唔著係咁諗回味返
唔係回味返endgame,係成個陪住成長十幾年嘅mcu
最初以為自己可以捱到幾日先再刷,但真係唔得
人如其名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞