我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
個鎚呢
差一個道具
CM?DS識佢老鼠咩 配角唔care
其實我之前都講最火滾係tony見住teammate鎖都唔理
反而係CA救走佢地,呢下對tony好失望
Ultron單嘢收到科就算數,屌兩句算
有鎚一定買
幾貴都買
愛你600-900
Btw ScarJo同Marvel仲有冇約?
配返副廠錘
好似gta咁
照你咁講ultron同vision兩個都係賭博
就算智話vision會成功 佢都唔係100%肯定
唔係vision出世嗰下佢地就唔洗成班起晒鋼啦
合理>俾deepest fear嚇親 又親眼見過chitauri army 有石喺手=有強大力量可以保護地球>整ultron有幾唔合理?
正確>cap其實講過you did something right 所以你地話tony自把自為 好可能佢地傾完都係會認同tony 因為冇人預計到ultron會出事
係咁引用,唔知你邊個罵邊個
算啦,唔想嘈
Wanda之後有冇機會要向strange 拜師
有隱藏道具,應該係鎚同盾
唔需要丫
我都講過鎖人係ross嘅idea
tony可以點理?呢頭簽完accords嗰頭玩prison break?
你覺得tony嗰時係有能力反抗ross而唔係俾佢揸頸就命嘅話不如你重睇cw
絕對有需要,佢啲防守咁差
一開頭個個坐定定傾,最後得返三個訓係度
唔怪得tony 只係雙方立場唔同
Tony都有太多佢要顧慮嘅嘢 如果佢唔接受而成為fugitive 咁Pepper, Happy 其他 員工點算?
我嘅理解係drS同thor嘅vision係真係預視未來
Tony嗰種係fear manifestation
睇你理解係點
同埋cap講avengers is supposed to be different than shield同everytime someone win the war before it starts innocent people die
我唔會話cap真係同意成件事

我就覺得唔合理架喇
一粒tony唔理解嘅stone+自主意識嘅ai去做一隊強大軍隊
同埋無同人商量 太肯定自己睇得最通透
根本冇絕對岩絕對錯
就算thanos佢都係錯唔晒
唔明有咩好嘈
大陸個劇透勁在link埋去odin果度
會唔會之後有大戰is thanos right
洗咩大戰
根本就岩 無得輸
2012 ny cap 鉗住end game cap嗰招同cap2鉗住Bucky嗰招一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞