我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
有無人覺得Hulk呢個角色有啲可惜
好似無咩點發揮 我仲希望佢同Thanos可以打多次 但佢就咁廢埋隻手 未廢手之前仲要無以前咁勁
如果連到odin都幾好
佢係對上一個最powerful嘅being
Restart universe呢
same, 一黎佢無得覆桌上次輸成咁
同埋Bruce同Hulk既關係就咁5年後帶過左
唔知a1 cap醒返有咩感受
好confuse點解loki有peggy錶同識用bucky撚9自己
又輸多獲好唔抵
跟住無啦啦shield班友係咁搵佢傾hydra野
雖然Russo都盡咗力塞咗好多彩蛋 但三個鐘真係好唔夠
Thanos化埋灰真係打都無得打
收啦你
https://www.youtube.com/watch?v=plgniAt36YY
Fury: You gonna be okay?
Captain: yeah...just...i had a date
睇完依段再諗返個結局真係喊到仆街,miss左70年嘅舞終於可以同愛人跳返...

如果有意二刷,要睇多次CA1先,真係賣情懷
下面嗰part笑左
可能唔洗cap2已經瓦解左hydra
cm都算係做到嘢
我諗Russo bros都係想元老級做主軸,好頭好尾
2nd phase今集都唔太搶,留返之後
絕對岩
一定無錯
Loki好鐘意笑鳩隊長
Nihilist
都唔明點解擋唔到艦炮
Rumlow:
喂隊長下個月我地打算買起fury
Join?
隊長:
Rumlow:
隊長:
我都覺啊
我一直都好中意呢啲畫面
其實aou大家去拎鎚果幕我都好中意
佢地為世界打生打死我地見得多
但無乜幾可有得見佢地純粹朋友聚下咁
我好珍惜呢啲畫面
可能用mind stone wipe咗
對返IW入面最後係Thor幾乎擊殺Thanos
End Game係盾拖住Thanos,Daddy去snap
咁樣對照返,三巨頭地位等同咗
本身focus喺第二度之後突然射埋黎
隱約見到有擋
見有人話cap還石見到red skull嗰下應該會一腳伸佢落去

結果發現粒石又返返自己手上
仲有一齊食漢堡包
尼個平衡好好,叫DC點樣翻身
見到標題喊左
今日翻工都專心唔到 係咁諗翻起endgame
自己諗諗下都諗到眼濕濕

我係咁諗一點
Steve去翻1970 搵翻peggy之後開出黎呢個分支
佢翻去應該可以見到Howard
咁呢個分支嘅Howard就唔洗因為成日掛住搵Steve而忽略Tony
Tony甚至可以有uncle steve陪佢成長
呢個世界嘅daddy或者就可以幸福快樂咁成長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞