我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
咁你咁講除左drs冇人有資格為自己嘅vision做任何野
根本冇人會100%肯定未來發生嘅事 除左drs
咁唔通大家就坐晒喺度咩都唔做咩
鷹叔仲串鳩佢futurist knows what's best for the team
咁佢同其他人又為個team做過啲乜
bruce唔係少人屌啲 係冇人屌過
我喺兩登大戰左咁耐 講親ultron都係全數屌daddy 從來都係
咁講其實可以有好多唔同年份既thanos黎主線搞事
啱啱先知老婆有咗呀嘛,佢話佢老婆有bb,要探佢
個b有排未出世
我都無睇
解下得唔得

新post名
芝士漢堡

再下一個post

會將tony改左daddy

陀B陀十個月嘛 所以計返其實個bb係tony黎

Proof that tony stark has a heart
肥智咪解左囉
二刷發覺tony搶走手套啲石之後
Thanos搶返黎嗰隻手套真係冇左啲石
啲細節
同埋bucky同cap講啲野都好似預左佢唔會返黎咁
都話唔係無資格做任何野
係視乎你做乜同知道d乜
Thor 2雷神條女摸咗舊石 石入面有現實寶石 條女病咗 雷神就帶佢上阿斯加德醫(其實呢part雷神咪講咗)咁以前有班黑暗領域嘅人 同雷神老豆打交輸咗匿埋 依家sense到現實寶石重現就想東山再起
咁當時黑暗領域為咗舊石 就入侵阿斯加德 然後一入黎就整死雷神阿媽 因為雷神阿媽喺度守護條女
然之後黑暗領域嘅人想搶走現實寶石 跟住喺地球做一個七星大連環黎恢復力量
咁loki因為死老母受觸動就同雷神一齊打黑暗領域嘅人 跟住loki假死(佢後面仲扮老豆) 雷神打完之後決定放棄王位
因為阿斯加德有宇宙魔方 所以個現實寶石就俾咗collector 之後俾thanos搶走
佢嘅台詞係cap1嘅台詞
上面嘈得咁勁
係咪終於都明咩叫curse with knowledge 呢
唔係,Tony去嗰日係70年嘅7月4號,而佢係70年5月29號出世,所以計返嗰個bb冇可能係Tony

不過都有可能佢哋將日月調轉咗,其實係4月7號,但Howard應該冇理由喺自己老婆生仔前一個月先知自己老婆大肚
有可能真係調轉日期
Howard唔係唔知呀 佢去探老婆咋 佢之前有話「我老婆大肚之後最憎我食野嘅味道 今日可能都要去廚房食飯啦」
俾番個盾我WS呀
我覺得係佢知道avengers搵緊石
一次過搶晒好過自己慢慢搵
Failcon 遲來先上岸
Avengers 5: The revenge of Thanos
睇完套戲好多感受
唔識打哂出黎
再之後可唔可以係

叮 叮 叮 叮 叮⋯

falcon唔係super soldier點駕馭個盾同用體術
好想知Cap去還靈魂石見到紅骷髏會講啲咩
係話佢食野大聲,大肚婆聽覺敏感
咁Jarvis算係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞