我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
其實我諗緊如果2018 ver嘅Thanos冇死,佢會唔會去阻止d人搶石
Ultron個單野出發點係好,但最尾
Cw其實錯唔晒,只係理念唔同
如果你話追殺bucky,咁bucky殺左佢雙親,好難理性
利申:team cap
呢啲細位做下係無咩所謂,情況咪類似你日常點都會撞到幾個同性戀
反而大戰嗰時啲女格硬大集結就好odd 嗰度就真係做多左
因為佢毀晒d石先重傷
重傷先比佢地輕鬆ko
如果thanos仲有石係身唔覺得佢地會殺到thanos
乜撚野洗白
佢今集特登攞返aou出黎屌你地乜春都入佢數
啖怨氣積咗咁多年 終於爆出黎 嗰下真係gur晒
ultron可以話係佢獨行獨斷性格有缺陷
但ultron痴咗線根本冇人控制同預計到
事實證明佢其實冇錯 唔需要洗白
Cw單野對佢好反感
之後iw又冇建樹
成套野掛住溝女
Cm + 全盛Thor應該夠打既
其實im都好多人撐
Cap先比人屌得勁,成日話佢體操王子,又廢又扮野
見到標題就開始喊
咪係
其實根本意思係咁:
屌我一早話左要做全球預防措施架啦
你條仆街aou又屌鳩我
係呀我地叫復仇者唔係預防者丫麻
而加咪仆晒街囉
"he did the best he could."
攬住老豆
屋企廚房都擺老豆張相

再睇返之前cw im2
其實daddy一直好愛howard
只係唔識表達 好遺憾冇喺老豆在生嗰時表達出黎
又一直誤解老豆 以為佢唔愛自己
最後終於明白howard嘅greatest creation從來都係自己

仆街又講到想喊
mcu父子線黎講
中意呢對多過肥底yondu
唔知2023年Peter呀爺死咗未呢
但其實我覺得佢發鳩隊長脾氣又唔岩既
隊長同thor個時係屌佢私底下做野唔傾姐
好心做左壞事唔等如無罪
電影tony最令我火滾係鎖住堆teammate
電影tony不斷係無私同自私之間來來去去
最後一次無私犧牲昇華左自己
iw係russo要特登nerf佢無辦法
如果唔係粒石都幾難搶到
起碼都幫手殺左Corvus先
我地係咪活喺兩個平行宇宙
由舊登到連登
每次 係每次有cap vs daddy post
都一定係cap大比數贏
瘋狂defend daddy同人戰到手軟
記得以前我仲喺出面同笨大巴大戰過
之後不打不相識佢先入埋我地post

話時話笨大巴去咗邊
我覺得今集thanos改變計劃係無問題,唔算做壞性格

thanos見到未來自己又要犧牲自己咁多嘢,為左爆寶石自殘半個身,臨尾仲要比人劈手斬頭都係一句怨言都無,因為佢相信咁做淨低嘅一半人都有好日子過

但佢唔係聖人,佢睇完未來見到嗰一半子都仲係會掛住過去,仲係會想推翻自己為佢地做過嘅嘢,無當過自己嘅犧牲係對佢地嘅恩惠,完全唔感恩,比著個個人都會火滾啦
知錯了
之前成日笑智2
咁cap又真係應承過佢together
最後佢喺外星俾thanos捅刀 望住spidey消失嗰下cap又真係唔喺身邊
幾乎命都冇先返到地球
唔好唔記得佢對上一次見cap已經係cw打到反面
經歷完呢堆野發脾氣都係人之常情啫
老豆死左。條女完全冇表情
果陣叫舊登civil war
但其實cap係地球都一敗塗地
其實cap都好關心佢,一落船仲快過pepper
屌 真係咁到釣到個daddy自私撚出黎
嗰時全世界都屌緊team cap尤其係最易失控嘅wanda
你敢唔敢講佢行出街唔會俾人屌到佢又失控爆seed
而raft鎖team cap就更加係ross嘅idea
又亂9咁入daddy數我都好撚火滾
由im1開始佢就一直成長緊
佢究竟邊撚度自私咗
係咪又要當抬核彈上太空冇發生過
又嚟嘈過

大戰唔係幾見到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞