我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
出面劇透post 大半內容都係嘈time travel
淨低嗰啲問弱智問題
宜家d人好戲準則係要估唔到劇情
估到就係垃圾
本身覺個aou 舉鎚果part係on 9
宜家…
不斷睇返以前元老6個一齊嘅場面
有fd未睇過Thor 2個part佢即刻唔太明
好想RDJ唔做tony之後可以拍一套拎到oscar嘅戲
覺得佢喺mcu嘅表現已經好值得拎
其實我真心認為今次已經拍得好好仲有突

無論係high school kid好 女性又好 黑人又好
甚至係一隻raccoon 或者一棵樹
只要你係有英雄嘅心 正義嘅心
企係弱者前面嘅你就係英雄
根本唔洗著重「女權,黑人」呢啲字眼去睇部戲
我反而覺得今集緊湊過avg3

睇過呢套未?rdj差啲啲就拎到影帝 但輸咗比heath ledger
再問
麻麻哋呢種半桶水嘅diversity真係想要LGBTQ+ representation嘅話唔該加返個LGBTQ+ main character
第一句因為kid 死係佢懷抱入面,最肯定同感受大
第二句又驚又想問pepper,但已經即刻見到唔洗講野
我仲以為係想講佢係 gay 所以先用 he tim
就係咁
你當佢好似 Stan Lee 咁係唔同角色咁 cameo 啦
同埋thanos 根本唔洗去未來博命仲好
佢係2014已經睇到佢未來係成功左齊石跟住比人斬頭
只要佢跟返時間線行到齊石跟手殺埋淨返果班avengers咪完勝
或者齊石後跟佢新方法殺晒所有人再創新宇宙又得
自膠
Joe Russo 個角色係gay佬
又話成部戲政治正確
咪撚on9啦
好撚煩....係都要搵啲嘢嚟屌部戲咁
人人都有份參與唔撚得嘅
而家我確信SHF會出A4版cm
我覺得For搞笑
當你知未來點發展,未來就唔會向同一方向發展
DrS嘅意思好似係咁
好多入咗魔嘅人,講到好複雜嚟「突顯」佢比其他人熟書,但係最簡易嘅理論喺創作上係最好的,好少創作者專登搞到個故事好複雜,特別係Marvel,佢地以簡為美囉
我都覺 感覺上有人性d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞