我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
以後d人都大過化灰番黎嘅5年 點搞
你話事囉
can’t完就唔好用can喇
書都未讀好仲上連登
咪睇你地班垃圾點見識少法
未指教
閣下博士左未
挑你機話你英文廢
真係屌佢老母
不得不提佢用hawkeye family做開頭又係好鬼靚

首先,佢係唯一一個上集無出過場嘅og 6,所以第一時間比觀眾睇返呢個掛住得最耐嘅og 6,講返自avg3至今嘅最大縣念:hawkeye喺avg3時嘅經歷

其次,我地喺呢個開頭所見到嘅其實唔係hawkeye,佢只係Clint Barton,一個享受緊家庭樂嘅平凡人,嗰刻佢係卸下左英雄,戰士嘅身份,只係一個陪緊屋企人嘅丈夫、爸爸。所以開頭嘅呢段仔,其實以Clint Barton嘅角度,作為mcu第一個描寫一個平凡人喺遇到snapping 之後嘅情況,銀幕上首次表現返一個普通人突然失去哂身邊嘅人嗰種徬徨無助嘅感覺
咁點解CA最後係喺張長櫈到出現而唔係部機上面出現?
幾時開始上連登興自爆
我未啊 淨係知can’t之後唔可以用can咋
雖然一早估到佢死全家先變ronin
但係果下真係好震撼 個心la一la
antman and the wasp片尾真係差咁啲
拿 講番啱句野同話人英文廢又唔同嘅
有冇人解釋下tony個知識詛咒係咩
因為隻錶可以較時間地點
ca daddy都較過去1970
虛心指教 wiki嗰個係得嘅 但調轉得唔得
潛啦你 唔好再係到柒啦
收皮啦
番番去之前就可以較時間地點啫 但係如果番番去本身條時間線好似都要喺部原來離開嘅地方出現番 ant man失敗左嘅試驗係 hawkeye嘅試驗又係 最係一大班人番黎現代都係喺佢地離開嘅地方或者部機到出現喎🤔
喂屌 我真係問 你又屌我 你叻過我教番我得掛
走啦 教你老母咩
睇完個wiki都唔識仲教咩呀
個post多左好多名都未見過又問弱智野又挑人英文既on9仔
請關懷弱智人士
( Show Blocked User - ヘスティア )

好好笑 自己柒咗扮虛心求教
比我咁柒晨早潛咗
你知道做果樣野係岩係無人認同
笑左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞