我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
avengers assemble?
唔係話tony出發點唔好,而係大家守護方式唔同
交換鎚嗰下應該係想做返New York大戰嗰幕?
咪鬼再po d 起晒格既畫面啦
聽日去排希慎啦
非常贊同
就係雙方出發點唔同
如果唔係點會CW

唔好再拎黎講啦真係嘈左好多次
講到攰
琴晚二刷完都仲係有個兩個位唔明,
到底 Hank Pym 等收個件係咩黎?
一聽到 cap 話送貨既打開左竟然咁緊張衝出去

另外 Asgard 既大軍係邊度召集返黎?
見到 Portal 後面都係有類似 Asgard 既境,
唔同係 Valkyrie 喺其他七界(唔計地球)搵翻黎?
我印象中portal後面係new asgard個海岸+村莊
應該係佢自己私下research pym particles啲野
可能原本有批由屋企lab送返office咁
有無人形住最尾drax食野就會話自己係隱形
wandavision電視劇設定係50年代?
平行時空
羅素兄弟話mcu好似一本書
今次係最終章,結局係最後一頁
所以冇片尾
但唔係過far from home先係階3最一套戲咩
吊癮
Far from Home係第一本同第二本中間
好吊癮
無興趣蜘蛛俠局住睇埋
唔係啦
番黎果個ca無用時光機番黎
佢係自然老一直都係果個時間線既另一個ca黎
即係ca用左時光機淨係用左去果程 無用番黎果程
但係HULK唔係講改變過去只係製造出多元宇宙
改變唔到現在,所以唔可以殺Thanos BB

我理解係咁,
CA去還哂其他石,最後返去1970年還Space Stone
之後留係度同Peggy一齊,直到Peggy死左,CA都老
再時光機返黎現在,我估係長椅出現應該係有詩意啲,無特別意思?
點用機返 完全唔通
google search Thanos再click隻手套 會將Thanos啲資料化灰

cap話個箱會發光,其他人掂到之後唔舒服
似係講緊space gem
好得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞