我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
琴晚二刷完
可能時間太近 好多幕連對白係點都大約記得
死啦
我都諗緊會唔會太快二刷
Vanity fair 有個訪問係兩兄弟講解AVG3 Thor 第一次見Guardians 嗰幕,場戲嘅喜劇節奏,燈光,構圖都解得好仔細,講點樣maximise喜感,幾好睇的
on your left真係好正一聽到真係標眼淚
而家全球票房有幾多
唔知遲啲會唔會出一套22集由IM1到A4嘅Bluray collection
呢家手上只有CA3 一諗到可能會出一整套就唔敢再買
所以我1星期後先二刷等自己D金魚記憶生效

其實係忙到無時間呢幾日睇
我都好希望佢會出合集
有嘅話一定狗衝

WHATEVER IT TAKES
《復仇者聯盟4》香港開畫單日票房狂收2087萬5620元,全日入場人次高達15萬5283,再創香港史上單日及開畫日票房新紀錄,比《復仇者聯盟3:無限之戰》多69%人次入場,作為Marvel電影世界10年的最終章,《復仇者聯盟4》的號召力實在驚為天人。

漫威英雄熱潮再度席捲全球,復仇者聯盟4一上映,全球票房開出紅盤,其中首日票房就衝出8057萬,一舉創下台灣影史單日最高票房等多項紀錄,而電商業者腦筋動得快,在信義區打造一間專屬的體驗屋,引進1:1等比例的鋼鐵人和薩諾斯巨型公仔,還有許多周邊商品,不只吸引許多漫威迷前來朝聖,也帶動整體銷售量成長5-6成。
上集Wanda肯定打唔贏Thor,但今集Wanda喪夫之後好似勁咗好多
no more mutants
過多幾年真係有機會,感覺Marvel好似每集都buff緊Wanda
emotional driven
始終都係個女人
仲要迫埋對嘢個下
急症室醫生表示:i’m not that kind of doctor
一定有平行時空 無平行時空先講唔通
無平行時空 即係Thanos同Nebula得一個
無咗Thanos 唔會發生Infinity War
Nebula等於自殺
過去唔影響現在係建基有平行時空
快點強姦我
唔知 killian + hela + 多碼姆 + hulk奸角 + starload 老豆
有冇得同thanos揍下
Thank you for your order
Details of your order are listed below:

Order Details

Avengers : Endgame 4K Ultra HD Zavvi Exclusive Collector’s Edition Steelbook (Includes 2D Blu-ray)

Quantity: 1
Price: £67.99
今日去左迪士尼玩antman 見到pym particles
話說今次Natalie Portman既場面係舊片定有新?
從來無重睇過Thor2真係無印象
醫生想問佢咩事但又怕劇透
btw支那01
咁你又對hail hydra有反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞