我愛你三千 (153)

1001 回覆
151 Like 11 Dislike
佢嗰下個表情好明顯係「今次仆街有人同我爭喵喵」喎
係之後cap拎唔起佢先鬆一口氣
咪即係佢已經alert左cap係有機會拎得起囉
咁唔係一早知係乜
有可能aou真係拎到,如果唔係喺咁千鈞一髮嘅時刻點解會去試一樣基本上無可能嘅野
錯啦,好明顯係想講Spidey is one of the girls
有無人數到Wong頂左幾多炮
最少一炮
我都覺,佢爆完船嗰下 係天到好冇威勢好柒
呢度又好似冇做效果俾佢咁 好快skip

同A3阿智比較,一個天一個地
可以唔洗跟到足姐
雞冠頭都好睇過呢個
真係唔知話佢自私嗰啲究竟係冇睇過mcu定用屎眼睇戲
就算最debatable嘅ultron都唔關自私事
唯一解釋就係呢班人好似啲負lv咁覺得漫畫tony係仆街所以電影tony都係仆街
唔係
好彩佢都係攞唔起咩
仲衰過之前不過endgame係cm之前拍嘅,cm2個characterization可能會好d
Spider Gwen
所以咪話佢鬆一口氣囉
但嗰下佢都心中有數啦
1) Cap Aou拎得起只係比面thor扮唔得,而thor知佢比面自己
2) Cap Aou拎得起只係比面thor扮唔得,而thor唔知佢比面自己
3) Cap Aou推得郁少少,但真係拎唔起,而thor唔認為佢之後會拎得起
情況無咁絕望
同埋thor有之前鋪排?
冇咁複雜
應該係Cap Aou推得郁少少,但真係拎唔起,而thor唔排除佢之後會拎得起
未打完出左
1) Cap Aou拎得起只係比面thor扮唔得,而thor知佢比面自己
2) Cap Aou拎得起只係比面thor扮唔得,而thor唔知佢比面自己
3) Cap Aou推得郁少少,但真係拎唔起,而thor唔認為佢之後會拎得起
4) Cap Aou推得郁少少,但真係拎唔起,而thor認為佢之後會拎得起

所謂"Knew" 係指邊種? 我傾向3 ,"Knew"只係馬後炮,thor係知咁多既一早同cap玩組合技啦
可能Cap以為aou入面個個都拎到扮拎唔到,之後附和埋一份

認真aou入面應該係已經worthy

冇爭少少worthy所以個鎚郁少少呢啲on9設定啦
CA 到今次真係拎得起,會唔會同佢civil war 做既選擇有關?
想問個on9問題...
冇追晒之前嗰啲 唯一係睇唔明cheese burger 係點
Agger
Tony 被綁完返到美國第一件事就係食個芝士漢堡先
應該話好似完全冇理過呢個角色
佢出現得好突然,趕黎襯熱鬧咁

我相信CA大叫assemble一刻,係冇人記得CM存在與否
Please, stop.
對住個天開火個下我都諗緊, who?
然後成道光衝埋黎都諗左一兩秒先記起有呢個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞