LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#19N 新手入黎請先睇Q&A 頭post已更新

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
ergo clear算唔算平版zealios
Insert有部分唔同

Btw 我覺得epbt又唔係Zeal講到咁嚴重,一嚟佢重來無扮過Zeal出品賣,二嚟Zeal stab 咪又係跟Cherry/GMK整,依家講到得Zeal可以出透明stabiliser咁
哈力巴好耐冇見
個template我估應該都del得了 多謝巴打
諗緊退唔退Tealios軸好
就咁睇落佢好似都係受害者
但知道可能係假之後個心硬係好似多左條刺咁
唔係退錢留軸咩點解唔退
205g0返咗貨
之前係咪有巴打要買
有冇巴打有玩過 dwarf factory 既artisan keycap
同jelly key比係大慨咩程度,
事關佢地出左隻light house keycap
個人覺得幾靚仔又唔算太貴
補充下,越南野黎
早幾日喺storeuni度入咗貨
好鐘意ducky 堆 year of the xxx系列
今年應該會買豬
你地會唔會笑我無taste
我等左成個月都未到貨
總之你係一年內買就有得退好似係
點會呢
佢狗年果隻好靚
但我無買
其實佢買返嚟成本低咗咁多,好難信佢真係唔知批貨係假
我打死都唔信佢唔知批貨係假架啦
搵個下台階姐 D人又唔會嬲kbdfans一世
原本都想入呢個gb
但我見個prototype demo麻麻地咁
我都會買
睇下佢one 2 rgb 108 會唔會有spacebar
定係好似上年狗年咁成個case 同keycap 有design
40%到底點用65%我都已經覺得唔夠制用
我本身用緊猴年果隻
想入返坑,以前靜係砌過一次keyboard仲要d工具係借人地
依家睇中左KBD75v2,想係KBDFans官網訂隻返黎,有咩要注意
KBDFans d shipping好唔好? 同埋KBD75v2評價好唔好之類
同埋砌keyboard有咩工具要買?因為好耐冇搞,唔係太記得
shipping 快
評價多數都係講:實惠,不過不失
基本就:辣雞、screw drivers、錫線、吸錫器
咁耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞