LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#19N 新手入黎請先睇Q&A 頭post已更新

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
唔係好清楚,我都係官方渠道買
佢話epbt clone左佢成舊野
姐係epbt stab = zeal stab
我會放Jane 2 塊weight 落去
epbt stab係screw in嫁咩?
焊咗睇唔番
唔同長度喎

網上d人話epbt stab同zeal一模一樣
本身我仲半信半疑依家可以痾煙了
有無link,好似搵唔到
用 用剩嘅zealio 67g 同zf 買嘅對比
kbd 真係流野
但係手感一樣咁滯嗰下勁
啲人唔換殼 lube 野 真係唔會知
其實都唔係
之前我同其中一位巴打交流果陣
已經有講過懷疑係假野

我未試過kbdfans買zeal switch,所以果陣一試就覺得有問題
仲影左相俾個客服話個spring同正版唔一樣
但個客服堅持無問題,我地又覺得無咩權威去指證人地不是
可能真係自己見識少,唔好彩買左批柒少少既貨返黎

依家諗返,原來自己隻手都仲分得到真同假,頗為欣慰
係咩,咁問下佢整塊CE版,得唔得。
暫時停賣 話咩factory inspection
聽講下個月會出返 唔知實際係點
可能已經俾Zeal屌到唔敢再出

睇磨砂腳
好彩都係砌上 yd60ble 冇咁傷
留番啦
我中意pretravel 多啲
想問舊嗰份 template 係咪 del 得,係嘅我轉頭 del
我講緊前面個條三角條
三角朱古力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞