LIHKG機械鍵盤/電容軸集中討論區#19N 新手入黎請先睇Q&A 頭post已更新

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
我仲係無都唔知佢係咪人手send email
得個填字基本上開填之後兩秒嘅form都無意義
我都係
on99,完全無預示幾時有gb form
無緣就無緣
I know that feel
巴打講得啱 根本唔係買唔買high end board嘅問題 係買唔買到嘅問題
100隻2秒賣曬
根本唔係有無心既問題
係真係緣份同運 \/
我都無預先填,佢有其他色就有興趣買。
巴打中左?
Oh我都得了唔該哂
未收到invoice,睇下Sam有無其他色。
葡萄
新手入坑 見唔洗500就有紅軸RGB就買咗呢到好似無巴打用過HP咁唯有我做白老鼠
感覺點
有無巴打喺Sprit度買過gpl 205?

係咪同205g0一樣?
目測係g2
因為gpl 205 stock係得g2(好似係)
佢d圖我唔覺佢有自己溝過
我買spring,兩個星期都無出貨
CS永遠唔覆
我覺得呢個最大特色係有四隻燈色(綠紫紅白)揀/唔開都得,可以就咁喺keyboard㩒FN+F9就轉到而且唔會光污染到眼盲

好肯定呢個唔係cherry MX red,呢個會比較clicky啲同peak force高啲

做咗陣文書野打字係幾舒服,因為係全膠所以感覺有少少似office keyboard
壞處係media control要兩隻手先搞得掂FN鍵淨係喺右邊但係飛歌較音量嗰啲喺F1-8 下下都要兩隻手其實幾煩
睇上網D開箱片連rainbow 都冇叫自己做rgb
得4,5隻全單色真係不了
500買到普通100%白燈Cherry了喎
+programable + pbt keycap
唔喺香港搵唔到喺街見親都係logitech razor corsair貴一倍有突
自組啦
最後有無出貨? 頭先仲諗住買68g spring
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞