初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
近幾年係 幾準意思兩年後先會穩定?
好頂隱
唔係 意思係兩年後你會走入另一個十年大運
時辰壓界, 試下睇5點後, 唔中就同我講再改

你係咪一個外向熱情活潑嘅人, 心地善良但情緒起伏不定, 智慧高才華橫溢, 少少固執
我唔知自己算唔算外向,對住熟既咪多野講唔熟既就完全唔出聲

智慧高呢D我唔知啦我唔太覺得自己好醒
不過固執係真既,情緒就唔會話好突然咁大起大跌,但有時會諗野諗到自己心情唔好
妒忌心強嗎? 記仇嗎?
非常記仇

妒忌心係愛情方面都算強,其他方面有時有但極少
桃花機遇唔多, 通常係同事, 感情維持唔長久, 亦唔容易結婚

事業多變動, 自己容易離職, 亦有機會比人降職或炒魷, 適合在外發展
可以睇得到下一段桃花幾時黎,同埋下一份工事業會順利嗎?

問事業
我淨係HEA 睇八字咋.. 紫微有睇過大概, 無用過
不過可以話你聽, 有高人睇八字睇到話你XX月有人要求你陪佢去相睇, XX月有好公司搵你, 埋門唔請
似乎係我用十神講你用五行講吧
殘卷兄好似係高手來, 小的來學野
我淨係HEA 睇八字咋.. 紫微有睇過大概, 無用過
不過可以話你聽, 有高人睇八字睇到話你XX月有人要求你陪佢去相睇, XX月有好公司搵你, 埋門唔請
又覆錯人
其實我睇完就删 再開過, 係寅時啦.
主要用印/火 喜神 呢十年大運都麻麻
至於屋企點解家道中落, 應該要睇你爸爸先準確知..
就咁睇你八字, 我會估係被官蝦.. 大公司OR政府食咗..
就咁睇你八字, 我會估係被官蝦.. 大公司OR政府食咗.. ?
唔明你意思⋯
巴打你好有趣
我前邊講佐,係姑丈因爲賭博輸光了,幫距還債.
各位既論說,搞到我好亂啊⋯⋯🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
我以為你問我咋
無辦法啦.. 我次次都係番工悶上來HEA 睇下學下野咋
其實我睇完就删 再開過, 係寅時啦.
主要用印/火 喜神 呢十年大運都麻麻
至於屋企點解家道中落, 應該要睇你爸爸先準確知..
就咁睇你八字, 我會估係被官蝦.. 大公司OR政府食咗..
即係尼度你係答我問題? 😅
你唔係問番 時辰係咩, 同幾時行咩運好咩
一開始嗰個係我答你架
對,咁行乜運好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞