初學算命Lv.1

985 回覆
20 Like 37 Dislike
7:00 後

1984年12月6日
正午12:00
事業&愛情

唔該哂大師
求職應該冇咩問題 整體個人嘅運氣都ok, 你勤勤力力就冇咩大問題 (廢話)

依加段感情, 雙方會唔會有d冷淡?
1984年 問愛情? 離過婚?
你個性格好似幾特別, 首先一定固執, 容易唔開心同埋脾氣差, 急躁, 好獨立, 咩都靠自己, 保守, 但又可能有雙重性格, 可以好有親和力, 人緣好, 肯幫人, 熱情, 醒目, 爽直雖然好似好廢, 乜都講哂出嚟實中架啦
答得太多對某d人唔公平
其實見你個個po都好多野問, 點解唔自己都學埋術數
八卦係好事 其實你可以試下自己去學 見你好似對呢方面有興趣
不過都講句, 你唔啱投資, 會破大財
巴打做邊行?
你就好la 可以發達
太迷信唔係一件好事
大部分人迷信係只聽好野, 過濾壞野
個人覺得幫人算命嘅風水佬,
佢地講嘅每一句野都有機會影響咗聽者嘅判斷同行事方針

打個比喻, 我話大部分人都脾氣差, 基本上唔會好多人聽完之後去改善, 過一星期可能已經唔記得咗

但同時如果我話佢財運好呢, 佢就會心存希望,
老實講我唔鐘意比假希望比人, 或者會有人聽完自己財運好之後, 就放慢咗手腳, 風水其實係要配合你去點運用, 改變, 避忌

所以最後都係要補多句, 少年你嘅財運係要靠努力+貴人幫助, 算再多嘅風水師傅, 就算坊間聲稱買d咩野戴, 擺d乜野陣, 你唔努力都係唔會有錢係天跌落嚟, 所以希望你可以減少迷信, 增加同專注返自己嘅實事, 加油

利申: 以上並無批評之意, 只求可以比到個方向你

同埋比錢益其他師傅不如益小弟小弟好窮困
明顯小弟係你貴人, 你應該要挽留住我
唔緊要 巴打加油 我等
欣賞你嘅態度就搞咗你先

照計你桃花好旺異性緣好旺先係 係咪自己拒絕哂 定係因為你本身又內向又木獨唔同人溝通先冇桃花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞